Ljubavni horoskop za danas: evo koga očekuje poćetak čarobne ljubavi

Ljubavni horoskop predviđa da ova 3 znaka očekuje pravi vatromet osećanja - vreme je da osetite ukus ljubavi!

Ljubavni horoskop - trigon Marsa i Jupitera pomaže da se fokusiramo na bitne stvari koje mogu promeniti i ulepšati svakodnevicu, piše Loveseensa. Ovo je savršeno vreme da počnete sa realizacijom planova, a evo šta nam donosi na polju ljubavi...

Dragi Lavovi, planirate zanimljiv vikend sa partnerom. Spremni ste da istražujete nova mesta, otpustite brige i posvetite se jačanju ljubavi. Privlači vas sve što se ne uklapa u vašu rutinu, a neverovatnim smislom za humor još više osvajate partnerovo srce.

Horoskop - šta nas očekuje u narednih 10 dana: saznajte šta vašem znaku donosi Venera u StrelcuHoroskop - šta nas očekuje u narednih 10 dana: saznajte šta vašem znaku donosi Venera u StrelcuHoroskop za Veneru u znaku Strelca - saznajte šta vaš znak Zodijaka očekujen apolju ljubavi, posla i zdravlja do 3. februara…

Device, iako Venera nije pozicionirana na vašem nebu, imaćete energiju da započnete novu strategiju osvajanja partnera. Važno je da izrazite svoja osećanja i pokažete partneru koliko vam je zaista do njega stalo. Pripremite neko iznenađenje, izbegavajte sukobe i budite ljubazni. Partner će umeti da ceni to što se trudite da vaša veza napreduje.

Usamljeni Ovnovi upoznaće puno zanimljivih ljudi, pa je moguće da neće odoleti nečijem šarmu. Jedna osoba će probuditi vaše uspavano srce i što pre želite da je bolje upoznate. Moguće je da ćete ubrzo uploviti u strastvenu ljubavnu avanturu. Ovo je početak ljubavi koja obećava, ali nemojte dozvoliti da tajne iz prošlosti unište ovu divnu šansu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.