Ljubavni horoskop za danas: evo koga će iznenaditi povratak romantične ljubavi iz prošlosti

Ljubavni horoskop za sutra otkriva ko će želeti da probudi strasti u vezi, a ko će se boriti sa ljubavnim iskušenjem zbog stare ljubavi!

Konjukcija Urana i Meseca donosi tenziju u odnosima i neželjene promene, a sutra ćete morati da završite i neke obaveze koje ste davno započeli, piše Lovesensa. Ovaj aspekt podseća da treba da se promenimo na bolje, a evo kako će uticati na ljubavni život nekih znakova Zodijaka!

Horoskop za oslobađanje iz vrtloga požude: evo šta nam donosi retrogradni Mars u Vodoliji (do 13. avgusta 2018. godine)Horoskop za oslobađanje iz vrtloga požude: evo šta nam donosi retrogradni Mars u Vodoliji (do 13. avgusta 2018. godine)Retrogradni Mars u znaku Vodolije ne daje izbore, podstiče istinu i daje šansu da se izborimo za svoja načela, a evo kakva nas…

Emotivne Ribe vrlo lako i brzo se zaljube, ali problemi nastaju kada hladan razum nadjača nežno i toplo srce! Imaćete osećaj da niste baš sigurni da je trenutni partner vaš idealan izbor. Dvoumićete se oko mnogih zajedničkih stvari koje vas čekaju u budućnosti i niste sigurni da li je to prava ljubav. Razgovarajte sa bliskim prijateljima, potražite savet, ali nikako nemojte donositi nagle zaključke.

Vage se osećaju nesigurno i pitaju se zašto još uvek nisu pronašle ljubav svojih snova. Ovo je dan kada niste previše pričljivi, ali privlačite pažnju šarmom i ljubaznošću. Iako nećete da priznate, još vam je u mislima jedna nežna ljubav iz prošlosti. Svesni ste da treba da promenite pristup i preispitate svoje ljubavne želje. Ne brinite, ako se odlučite za dobre promene, sigurno ste na pravom putu ka romantičnoj sreći.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za jul 2018. godineMesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za jul 2018. godineMesečni horoskop za jul 2018. godine - evo šta nam sudbina donosi na polju romantike, ljubavi i strasti!

Dragi Jarčevi, srećni ste jer osećate da ste postali bliskiji sa partnerom. Partner je srčaniji i želi ponovo da osetite strast kao na početku veze. Međutim, vi ga dobro poznajete i znate kako da unapredite vaš odnos. Spremite mu romantično iznenađenje koje će osvojiti sva njegova čula. Vreme je za noć vatrene ljubavi!

Device se nalaze pred velikom ljubavnom dilemom! Osoba koja vam nije dala šansu u prošlosti ponovo se vraća u vaš život. Ovoga puta on je romantičan i spreman da uradi sve kako biste izašli sa njim na sastanak. Nemojte odmah da pristanete, već prespavajte i razmotrite dobre i loše strane, pa onda donesite odluku.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.