Ljubavni horoskop za danas: evo ko odbacuje negativnu energiju snagom ljubavi

Ljubavni horoskop otkriva ko će otvoriti dušu i predstaviti sebe u pravom svetlu - vreme je za iskrenost i jačanje ljubavi!

Kvadrat Meseca i Saturna negativno utiče na donošenje odluka i raspoloženje, ali ovi znakovi su odlučili da odbace negativnu energiju snagom ljubavi, piše Lovesensa.

Dragi Ovnovi, napokon ste naučili važnu lekciju iz ljubavi! Umesto da stalno tragate za vatrom i ljubavnim zanosom, napokon ste razumeli da je za srećnu vezu ili brak neophodan iskren razgovor. Otvorićete srce partneru, pokazaćete svoje slabosti i strahove, a to će samo još više učvrstiti vaš odnos i razviti poverenje.

Horoskop za koračanje ka sudbinskoj ljubavi: evo šta nam donosi tranzitna Venera u Raku (do 13. juna 2018. godine)Horoskop za koračanje ka sudbinskoj ljubavi: evo šta nam donosi tranzitna Venera u Raku (do 13. juna 2018. godine)Tranzitna Venera u Raku - da li ste spremni za buđenje osećanja iz prošlosti i sudbonosan susret srodnih duša?

Zahvaljujući romantičnoj Veneri u znaku Raka, Škorpije će na svakom mestu osećati energiju ljubavi. Susret sa jednom osobom promeniće planove ovog petka. Iako se on ne čini kao pravi izbor za partnera sa kojim biste mogli da započnete zajednički život, ne razmišljajte o ishodima. uživajte u sadašnjem trenutku i ljubavnom zanosu, a planiranje budućnosti ostavite za neki drugi dan.

Drage Ribe, izađite iz čaure stidljivosti i uzmite deo ljubavnog kolača za sebe. Iako Merkur nije planeta koja je povezana sa vašim znakom, od trenutne energije Merkura u znaku Blizanaca dobićete važne lekcije o zavođenju, flertu i ljubavnim signalima. Moguće je da će vas prijatelji upoznati sa osobom koja je nežna i osetljiva duša baš kao i vi. Ko zna, vreme će možda pokazati da je baš on pravi izbor za vas!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.