Ljubavni horoskop za danas: evo ko će ukrasti vaše nežno srce

Ljubavni horoskop prdviđa ko će zbog ličnog nezadovoljstva ugroziti divnu ljubavnu vezu, a ko će zbog ljubavi zaboraviti na pravila!

Dnevni horoskop - sekstil Urana i Sunca izbacuje vas iz vrtloga rutine i donosi velike promene, pa nemojte biti iznenađeni ukoliko dobijete divnu ljubavnu ponudu ili poziv na kratko romantično putovanje, piše Lovesensa.

Mali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hoduMali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hoduVenera će celog leta biti u direktnom hodu, a evo šta nam horoskop predviđa za ljubav, posao i zdravlje u letnjim mesecima 2018.…

Dragi Lavovi, Venera će ispuniti vaše sanjarenje o susretu sa emotivno zrelom i inteligentnom osobom. Prestaćete da težite ka savršenstvu, jer će vam osoba koju vatreni Lav nikada ne bi primetio promeniti pogled na ljubav. Po pravilu, vaš partner bi trebao da bude strastven i hitar kao i vi, ali danas ćete upoznati jednostavnu, pametnu u nežnu osobu koja će vam lako ukrasti srce.

Ah te Device, zajednički život sa partnerom ih privlači, ali istovremeno i plaši. Zbog ličnog osećaja nezadovoljstva, provociraćete partnera i slaćete otrovne strelice ka osobi koja želi sa vama da provede ostatak života. Pokušajte da se smirite i razgovore ostavite za sutra, jer "teškim" rečima možete povrediti partnera i u njemu probuditi osvetoljubivost.

Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 21. jula 2018. godine)Veliki horoskop za vladavinu Raka: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 21. jula 2018. godine)Mesečni horoskop za vladavinu Raka - evo šta nam položaj Sunca u Raku donosi do 21. jula 2018. godine!

Nežni Rakovi neće tako lako započeti vezu sa osobom koju od skoro poznaju. Vaš potencijalni partner mora da zasluži poverenje da biste mu poklonili srce. Ne dozvolite da vas strahovi i ograničenja sprečavaju da pokažete svoja osećanja. Vreme je da malo rizikujete i date šansu osobi kojoj se odavno dopadate.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.