Ljubavni horoskop za danas: evo ko će pronaći ključ od vašeg srca

Ljubavni horoskop predviđa romantične tajne, nove ljubavi i izlazak iz začaranog kruga samoće, a evo šta čeka vaš znak Zodijaka!

Sunce u Lavu u kvadratu je sa Uranom u Biku, što znači da nas očekuje impulsivno ponašanje i potraga za što bržim i lakšim ostvarenjem želja, a to može biti rizično po budućnost, piše Lovesensa. Ovaj aspekt predviđa ekscentrično ponašanje i opasno ishitreno odlučivanje, ali neki znakovi Zodijaka znaju da kanališu energiju u pravom smeru!

Veliki horoskop za vladavinu Lava: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. avgusta 2018. godine)Veliki horoskop za vladavinu Lava: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. avgusta 2018. godine)Šta će nam doneti vladavina Lava? Pročitajte...

Usamljeni Rakovi, nećete imati teškoća da osvojite osobu koja vam se odavno dopada, jer vam zvezde danas daruju neverovatnu harizmu. Dobićete ljubav o kojoj sanjate i pre nego što ste mislili. Vaše nežno srce nije lako podnosilo samoću, ali večeras se nećete sami vratiti kući.

Lavovi su ponovo žrtva vlastitog ega, pa vaša romantična veza pamti i bolje dane. Međutim, zahvalite se magičnom Merkuru koji vas spašava dajući moć dobre komunikacije. Shvatili ste da morate pažljivo da birate reči i da vaša hladnoća samo odbija partnera. Ako budete dovoljno iskreni, provešćete divno veče začarani strastima.

Kineski horoskop za jul 2018. godineKineski horoskop za jul 2018. godineVladavina Zemljane Koze donosi životne radosti i period opuštanja, ali ovo je odličan period da analizirate i napravite prve…

Drage Device, srećni ste što niste u vezi i uživate u apsolutnoj slobodi. Viđate se sa prijateljima, zabavljate se i ne planirate uskoro da se zaljubite. Ali, život je misteriozan i često nas iznenadi kada se najmanje nadamo. Moguće je da ćete upoznati neverovatno šarmantnu osobu, potpuno dugačiju od vas, koja će lako pronaći ključ od vašeg srca.

Ovo je dan za velike planove, drage Škorpije! Danas ćete sa partnerom razgovarati o budućnosti i krupnim životnim potezima, a moguće je da ćete pokrenuti i temu o braku ili preseljenju. Više ne sumnjate u partnerova osećanja i srećni ste što pored sebe napokon imate osobu koja zna šta želi.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.