Ljubavni horoskop za danas: evo čije srce će začarati magična melodija ljubavi

Ljubav je izabrala znakove kojima želi da promeni pogled ka budućnosti, a evo šta horoskop predviđa na romantičnom planu!

Opozicija Sunca i Meseca donosi nedostatak argumenata, nove sukobe i potrebu za strpljenjem, piše Lovesensa. Dok će neki znakovi posustati na putu ka ostvarenju najlepših ljubavnih želja, drugi će imati snage da ojačaju ljubav uprkos velikim izazovima!

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za jul 2018. godineMesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za jul 2018. godineMesečni horoskop za jul 2018. godine - evo šta nam sudbina donosi na polju romantike, ljubavi i strasti!

Venera u Lavu i pun Mesec donose čudesnu ljubavnu energiju osobama rođenim u znaku Ovna. Bliskost sa partnerom budi veliku strast i požudu, a svaki dodir čini da u glavi čujete melodiju ljubavi. Iako su dodiri, erotska privlačnost i poljupci ono što vam donosi radost, razgovor o ozbiljnim temama sa partnerom danas se može završiti sukobom. Birajte reči, jer lako možete povrediti partnera i ugroziti vaš odnos.

Uprkos negativnom uticaju planeta, ljubav za rođene u znaku Blizanaca postaje sve jača i stabilnija. Magičan ples Venere i Neptuna podseća vas na vašu romantičnu stranu. Želećete da odnos sa partnerom pređe na viši nivo bliskosti i nemojte da čekate pravi trenutak da započnete temu o početku zajedničkog života, već uradite to odmah. Miris ljubavi širi se u vazduhu!

Horoskop za platonsku ljubav i čisto srce: evo šta nam donosi retrogradni Neptun (do 25. novembra 2018. godine)Horoskop za platonsku ljubav i čisto srce: evo šta nam donosi retrogradni Neptun (do 25. novembra 2018. godine)Retrogadan hod planeta doneće velike turbulencije u ljubavnom životu, uspehe i padove na polju karijere, a evo šta nam horoskop…

Dragi Bikovi, napokon ste naučili važnu lekciju iz prošlosti i više ne želite da viđate ljude koji su vas nekada povredili. Asteroid Juno donosi nadu i uskoro ćete početi da živite u najlepšoj ljubavnoj bajci. Važno je da budete strpljivi i da čekate šta će vam sudbina iznenada pokloniti. Još ne razmišljate o braku ili ozbiljnoj vezi, ali možda će nova ljubav promeniti vaš stav.

Rakovima je dosadilo da budu usamljeni i učiniće sve kako bi danas upoznali nekoga. Šarmantni i zanosni Rakovi danas će flertovati sa potpunim strancima. Međutim, niko neće biti dostojan da se uvuče u njihovo srce. Nemojte da započnete vezu sa osobom koja vam se svidi na prvi pogled. Zapamtite, ljubav ne može da se planira!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.