Ljubavni horoskop za danas: evo čije molitve za ljubav Univerzum ispunjava

Ljubavni horoskop otkriva koga će danas ljubav ojačati i kome anđeli otvaraju vrata velike ljubavne sreće!

Položaj Merkura i Neptuna budi nežna osećanja, poštovanje prema suprotnom polu i podstiče na ulepšavanje i negovanje, a evo koji znakovi će postati čarobnjaci u zavođenju, piše Lovesensa.

Drage Škorpije, napokon ćete spustiti gard i pokazaćete partneru svoju nežnu i romantičnu stranu. Bili ste uplašeni za budućnost vaše veze kada se u odnos uselila distanca i hladnoća, ali danas se zahvalite Veneri u Lavu. Magična Venera vraća romantičnu čar i strast u vaš odnos, a vi ste sigurni da je baš on ljubav vašeg života.

Mali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hoduMali letnji horoskop za leto 2018. godine: evo šta nam donosi romantična Venera u direktnom hoduVenera će celog leta biti u direktnom hodu, a evo šta nam horoskop predviđa za ljubav, posao i zdravlje u letnjim mesecima 2018.…

Ribe će danas biti žrtve rizične magije Marsa. Ova planeta donosi osećanja koja su toksična po vašu dušu. Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu koja je već zauzeta, zavodićete i bićete zavedeni. Međutim, taj odnos nema budućnost i shvatićete da je ova romansa bila velika iluzija. Učite iz grešaka i pronađite nekoga ko vas stvarno zaslužuje.

Horoskop za moćnu erotsku energiju: ova 3 znaka očekuje velika sreća u ljubavi do kraja juna 2018. godineHoroskop za moćnu erotsku energiju: ova 3 znaka očekuje velika sreća u ljubavi do kraja juna 2018. godineMesečni horoskop otkriva koja 3 znaka očekuju nezaboravni ljubavni događaji do kraja juna 2018. godine!

Dragi Strelčevi, anđeli vam daju ključ za otvaranje vrata ljubavi! Svako zaslužuje romantičnu sreću, ali vi kao da već duže čekate na nju. Univerzum ćuje vaše želje i molitve, zato vam danas šalje novu ljubav. Početak ove veze dogodiće se spontano i prirodno, a kako vreme bude prolazilo, biće vam sve lepše.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.