Ljubavni horoskop za danas: da li u vašem srcu još stanuje stara ljubav?

Ljubavni horoskop otkriva ko će uživati u stabilnoj romantičnoj vezi, a ko će biti na tankom ledu zbog rizične ljubavi!

Konjukcija Urana i Meseca donosi dinamične i neobične životne promene, ali i turbulencije u ljubavnim i porodičnim odnosima, piše Lovesensa. Zvezde savetuju da ostanete mirni i pribrani, a evo kakvu nam magiju sudbina donosi na polju ljubavi!

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za avgust 2018. godineMesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za avgust 2018. godineMesečni horoskop otkriva ko mora više pažnje da obrati na dugove i finansijsku situaciju, a koga čekaju nove poslovne ponude i…

Drage Škorpije, sa trenutnim partnerom predstavljate savršen tim! Zahvaljujući magiji ljubavi, pobegli ste od dosadne rutine i svaki dan je nova životna avantura koju je nemoguće zaboraviti. Partner vam pruža neverovatnu podršku na polju karijere, a posebno će vam pomoći da donesete teške poslovne i finansijske odluke. Vi ste definitivno idealan spoj, a zašto ne porazgovarate o početku zajedničkog života?

Ljubavni horoskop za avgust 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop za avgust 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strastiVeliki ljubavni horoskop za svaki znak Zodiajka - evo šta nas očekuje u avgustu 2018. godine!

Večno emotivne i neodlučne Vage uskoro će morati da promene romantična očekivanja. Veoma ste idealistični i želite da vam se dopadne sve i svaka želja ostvari ovde i sada. Želite da vam neko ugađa i apsolutno odgovara, ali tajna je da tako postupate jer u vašem srcu još uvek živi stara ljubav. Zvezde savetuju da se prepustite upoznavanju i ljubavnoj avanturi sa osobom koju ste tek upoznali. Dajte mu šansu i ljubav će se možda roditi kad se najmanje nadate!

Drage Vodolije, ego će vas koštati ljubavne sreće! Problemi se gomilaju, a svaki partnerov savet ili mišljenje bacili ste u reku zaborava. Ako vam neko pruža podršku i ljubav, prihvatite je i prestanite da mislite samo na sebe. Nemojte se skrivati i bežati od partnera već ih iznesite na videlo i počnite jedan po jedan da rešavate. Posvetite više pažnje i nežnosti partneru, jer vam preti ljubavni brodolom.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.