Ljubavni horoskop za danas: da li ste spremni da rizikujete zbog stare ljubavi

Povratak stare ljubavi, ljubomora i rizično zaljubljivanje - da li vaš znak očekuju promene na polju ljubavi ove subote!

Opozicija Meseca u Lavu i Marsa u Vodoliji donosi male probleme na polju ljubavi, a moguće je da će mnogi zbog idealizacije partnera doživeti razočaranje, piše Lovesensa. Međutim, neki znakovi uspevaju da prevaziđu prepreke i pozitivnim stavom privlače ljubav u svoj život!

Horoskop za mlad Mesec u znaku Raka: evo kakva će sudbina pratiti vaš znak Zodijaka (13. jul 2018. godine)Horoskop za mlad Mesec u znaku Raka: evo kakva će sudbina pratiti vaš znak Zodijaka (13. jul 2018. godine)Mlad Mesec ulazi u znak Raka 13. jula 2018. godine, a evo šta nam horoskop predviđa, kakve promene nam donosi ova čudesna…

Ove subote Bikovi će biti pod tenzijom, a odnos sa partnerom biće napet. Jupiter u Škorpiji budi sumnje i postajete ljubomorni zbog nekih glasina koje ste čuli još u prošlosti. Pokušajte da se smirite i dobro razmislite da li imate dobar razlog za svađu. Oslobodite se negativne energije, ali je ne prenosite na partnera. Veče donosi zatišje, a sledećeg dana shvatićete da ste brinuli bez razloga.

Dragi Ovnovi, upoznaćete osobu koja će vam se lako podvući pod kožu, ali vaša osećanja su pomešana. Uživate u zajedničkim trenucima i sve više upoznajete jedno drugo. Shvatili ste da sa njim želite nešto više od prijateljstva. Ne žurite i budite oprezni, jer srce se ne poklanja posle nekoliko šarmantnih pogleda.

15 čudesnih afirmacija za leto: ove reči izgovarajte pre spavanja i privucite sreću i blagostanje15 čudesnih afirmacija za leto: ove reči izgovarajte pre spavanja i privucite sreću i blagostanjeOdaberite jednu od navedenih afirmacija koja predstavlja nešto što želite i ponavljajte je u sebi svakodnevno – naročito uveče,…

Rođene u znaku Jarca danas očekuje veliko ljubavno iskušenje. Stara ljubav će se iznenada pojaviti u vašem životu, a verovatno da se vaša veza i nije završila harmonično. Još uvek se sećate koliko vas je povredio u prošlosti, ali i dalje ne možete da odolite njegovim poljupcima i zagrljajima. Razmislite dobro, da li ste spremni ponovo da rizikujete?

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.