Ljubavni horoskop za danas: da li sami blokirate put ljubavnoj sreći

Ljubavni horoskop otkriva ko će morati da promeni stav ako želi da ljubav ispuni njegov život, a ko će uživati u komplimentima i čarima nove ljubavi!

Opozicija Meseca i Marsa donosi tenziju i nevolje, ali ako se opustite i sa pozitivnim stavom rešavate probleme, uspećete da se izborite sa svim teškoćama, piše Lovesensa.

Dragi Lavovi, vas će danas mučiti slatke muke. Želećete sa partnerom da odete na neko posebno mesto ili uradite nešto novo, ali teško možete da se usaglasite. Priroda vašeg znaka je takva da često mislite kako ste uvek u pravu i lako zaboravljate na želje i potrebe okruženja. Popustite i malo udovoljite partneru. Zapamtite, gde god da odete i šta god da radite, važno je da ste zajedno.

Horoskop otkriva kako Mars menja životni put: otkrijte kakva vas budućnost čeka ako imate naglašen ili oslabljen MarsHoroskop otkriva kako Mars menja životni put: otkrijte kakva vas budućnost čeka ako imate naglašen ili oslabljen MarsMars u Lavu zahteva uaplauz za sve što uradi i voli da bude u centru pažnje, a osobe kojima je Mars u Vodoliji brzo stiču…

Usamljene Device, zatvorili ste svoje srce i retko ko ispunjava vaše kriterijume. Negativnim stavom odbijate ljubav od sebe. Ne treba odustati od romantičnih želja ako vas je neko u prošlosti povredio ili odbio. Prošlost da je vredela još bi trajala, zato je vreme da se probudite. Opuštajte se, zaboravite na obaveze i očistite srce od emotivnog tereta. Ljubav vas traži, a samo joj vi blokirate put. Vreme je za promene!

Numerološka prognoza za oktobar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza za oktobar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojMesečna numerološka prognoza za oktobar 2018. godine - evo kakvu sudbinu numerolozi predviđaju za vaš bioritamski broj!

Vage postaju neverovatno šarmantne i privlače pažnju gde god da se pojave. Moguće je da ćete danas sresti jednu vrlo zanimljivu osobu, ali i dalje niste spremni da žrtvujete slobodu. Romantične dileme vas opterećuju, ali sve će rešiti jedan izlazak sa prijateljima. Zvezde su na vašoj strani!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.