Ljubavni horoskop za danas: da li će razum pobediti slatke želje srca

Ljubavni horoskop predviđa ko će danas upoznati nekog posebnog, a ko će rešiti ljubavne probleme iz prošlosti!

Konjukcija Neptuna i Meseca jača intuiciju, empatiju i spiritualni duh, piše Lovesensa. Međutim, ovaj aspekt čini da racionalnost i hladan um pobede želje srca, a evo kako će to uticati na ljubavni život nekih znakova Zodijaka!

Venera i Merkur donose snagu rođenima u znaku Ovna i pomažu da usavrše svoje veštine zavođenja. U narednom periodu očekuje vas najviše ljubavnih ponuda, a vaše srce ovoga puta neće napraviti grešku. Imate veliku naklonost planeta i uskoro možete da očekujete samo lepe doživljaje na polju romantike.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za jul 2018. godineMesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za jul 2018. godineMesečni horoskop za zdravlje i raspoloženje - evo koga će u julu 2018. godine pratiti pozitivna energija!

U prethodnom periodu ljubav je za rođene u znaku Lava bila veliki životni test. Mars i Merkur u vašem znaku donosili su velike sukobe i jačali vaš vatreni temperament. Partner je čak i neke iskrene želje shvatio na pogrešan način, ali vi tačno znate kako da sredite nastalu situaciju. Vaš šarm i dobra komunikacija pomažu da ponovo steknete naklonost i poverenje partnera. Ubrzo će vam sve progledati kroz prste.

Ako ste rođeni u znaku Strelca i usamljeni ste, za vas zvezde imaju dobre vesti. Imate bogat društveni život, ali ljubav nikako da se pojavi pred vašim vratima sreće. Međutim, danas ćete upoznati nekoga preko prijatelja, nekoga ko će za vas biti nešto sasvim posebno. Imate osećaj kao da se poznajete ceo život, a ništa vas neće zaustaviti da dobijete njegovu pažnju i naklonost.

Kako da izbacite lošu energiju iz svog tela: čudesna tehnika tapkanja tela za isceljenje duše (AKUTAP)Kako da izbacite lošu energiju iz svog tela: čudesna tehnika tapkanja tela za isceljenje duše (AKUTAP)Akutap čisti i oslobađa blokirane i zapušene energetske tačke i centre, a takođe i zastoje u svim ostalim delovima tela!

Za razliku od Strelčeva, rođeni u znaku Jarca danas će upoznati nekoga ko je potpuno drugačiji od njih. Međutim, poznata izreka da se razlike privlače u vašem slučaju je tačna. Međusobno se ispunjavate i on tačno zna kako da ostvari vaše tajne snove. U njegovo društvu imaćete toliko samopouzdanja da ćete sebe predstaviti u najboljem svetlu. Pokazaćete mu i svoju vatrenu, ali i nežnu stranu, a on neće moći da ostane ravnodušan.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.