Ljubavni horoskop za danas: da li će čarolija punog Meseca uspavati ljubav

Ako su ljubavni planovi počeli da se ostvaruju, spremiite se za izazove koje donosi pun Mesec u znaku Bika!

Pun Mesec 24. oktobra 2018. godine donosi velike izazove i nelagodnosti, pa je rizik od neprijatnih promena znatno veći, piše Lovesensa. Na polju ljubavi pun Mesec donosi sukobe, raskide, ali neko će uspeti njegovom magijom i da privuče sreću. Evo šta nas očekuje...

Drage Vodolije, vreme je da odustanete od ličnih potreba i malo se bolje zagledate u budućnost. Uran u znaku Bika daje vam hrabrost da započnete seriju promena kako biste unapredili svoju romantičnu vezu. Međutim, pun Meseca vas sputava da razvijete odnos sa partnerom i stalno se hvatate u zamke prošlosti i nastaje sukob. Pokušajte da pronađete ravnotežu, jer ovakvu ljubav ne treba pustiti niz reku zaborava.

Horoskop - sutra je pun Mesec u znaku Bika: evo šta treba da izbegnemo dok traje njegova magija (do 7. novembra 2018. godine)Horoskop - sutra je pun Mesec u znaku Bika: evo šta treba da izbegnemo dok traje njegova magija (do 7. novembra 2018. godine)Energija ovog punog Meseca ima uticaj do 7. novembra kada nas očekuje mlad Mesec u znaku Škorpije i novi početak.

Usamljeni Rakovi danas neće promeniti ljubavnu sudbinu! Brzo se povlačite u sebe nakon neuspeha i lako odustajete, a za ljubav se treba boriti. Sunce u znaku Škorpije oslobodiće vas strahova, ali magija punog Meseca još uvek budi nesigurnost. Nemojte se upuštati u odnos koji vam ne odgovara samo da ne biste bili sami. Strpite se još malo, radite na sebi i samoostvarenju, a ljubav će doći kao najslađa nagrada.

Horoskop - kako se oblače Bik i Devica: šta odeća koju nosite otkriva o vamaHoroskop - kako se oblače Bik i Devica: šta odeća koju nosite otkriva o vamaNa prvi utisak utiče i odeća koju nosimo i to je čini jedinstvenim načinom da se predstavimo u željenom svetlu. Saznajte kako to…

Drage Device, pun Mesec vašem znaku budi erotsku energiju, pa ćete u odnosu sa partnerom probuditi uspavane varnice. Svaki dodir i poljubac biće jednako nežan i strastven kao i prvi put, a nova ljubavna avantura učiniće da postanete bliski i lakše prevaziđete prepreke. Zapamtite, ako je ljubav jaka, nijedna oluja ne može da je uništi.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.