Ljubavni horoskop za danas: čarobni ples dobre karme i ljubavi

Ljubavni horoskop predviđa nove romantične avanture, ali nekoga će iznenaditi poziv zanimljive osobe iz prošlosti!

Trigon Meseca i Neptuna donosi vam divna iznenađenja, piše Lovesensa. Ovaj aspekt predviđa da ćete živeti u svetu mašte i snova, daleko od napetosti i toksičnog okruženja, a pojačana intuicija pomaže da pronađete najbolji put do samoostvarenja. Evo kako će ovaj ples Meseca i Neptuna uticati na ljubavni život!

Horoskop za vikend: šta nam donosi energija moćnog KironaHoroskop za vikend: šta nam donosi energija moćnog KironaKakvu nam sreću i energetsko osveženje donosi Sunce u znaku Lava...

Dragi Rakovi, danas je pojačana potreba za nežnim osećanjima i pažnjom, a mnogi od vas će pokušati da urade sve kako bi ljubav napokon ispunila njihovo srce. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam davati komplimente i obećavati zvezde sa neba. Uživajte u njegovom društvu i zabavljajte se, ali ne očekujte previše da se ne biste razočarali.

Horoskop - šta nam donose magični vodeni i zemljani trigon: evo kako da iskoristite dobar položaj planetaHoroskop - šta nam donose magični vodeni i zemljani trigon: evo kako da iskoristite dobar položaj planetaMagičan uticaj Venere i dva moćna truigona donosi velike promene u ljubavi i na poslu, a evo kako će snaga kosmosa uticati na vaš…

Škorpije će danas planirati uzbudljivo putovanje sa partnerom. Uživate da zajedno planirate odmor i savršeno se slažete. Uskoro ćete pobeći od svakodnevne rutine, posla, problema, a to će vas još više zbližiti. Usamljene Škorpije treba da se raduju, jer će osoba koja im je još prošle godine zapala za oko pokušati da vas zavede i uskoro očekujte njegov poziv.

Drage Vodolije, sloboda vam dobro stoji i prilično ste zadovoljni svojim "solo" statusom. Uživate da provodite vreme sa prijateljima, ne skidate osmeh sa lica i dobro se osećate. Međutim, jedan susret će vam promeniti planove i želje. Da li imate hrabrosti da se prepustite novoj ljubavnoj avanturi?

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.