Ljubavni horoskop za danas: ako ovo uradite, sačuvaćete ljubav

Jedan znak očekuje veliki romantičan test koji postavlja stara ljubav, a jedan će morati da se potrudi ako želi da sačuva harmoniju u vezi!

Kvadrat Venere i Marsa donosi tenziju u ljubavnim odnosima, a naročito će raspoloženje ugroziti ljubomora i negativna osećanja partnera, piše Lovesensa. Međutim, dok će neki znakovi imati velike dileme, neki će uživati u čarima ljubavi...

Drage Škorpije, spremne ste da igrate romantičnu igru otvorenih karata. Vrlo ste prijatni prema partneru i želite da se iskupite za greške iz prošlosti tako što ćete postali apsolutno iskreni. Iako vam trenutno izgleda da ova promena ne donosi neke rezultate, uskoro ćete shvatiti da ste napravili pravi potez da sačuvate ljubav.

Saznajte šta se krije u vašoj duši ako ste Bik, Devica ili JaracSaznajte šta se krije u vašoj duši ako ste Bik, Devica ili JaracBaš poput tamne strane Meseca, i mi u sebi nosimo skrivenu stranu svoje duše. Onu koju ne pokazujemo drugima, koju smo tako dobro…

Lavovi očekuje sukob zbog ličnih želja i velokog ega. Nedostaje vam sloboda i zahtevate da partner uradi sve kako samo vi želite. Morate se odreći nekih navika koje ste stekli dok ste živeli sami. Pokušajte da pronađete kompromis i obuzdate ego. Otvoreno razgovarajte sa partnerom o svemu što vas muči, tražite malo prostora samo za sebe. Iskrenost će rešiti problem, a tvrdoglavost vas vodi ka još većem.

Kratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteKratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteLjubavni horoskop otkriva ko će ponovo početi da veruje u ljubav, a ko će odustati od spašavanja davno propalog odnosa!

Dragi Rakovi, stara ljubav se iznenada vraća u vaš život i želi ponovo da vas osvoji. Međutim, osećanja se neće probuditi zbog razočaranja koje ste od te osobe doživeli u prošlosti. Odlučili ste da prekinete svaki kontakt, sačuvate samo lepe uspomene i hrabro nastavite dalje. Ovo je za vas bio dobar test. Naučili ste da otpustite prošlost, a Univerzum će uskoro poslati novu ljubav koja će pokazati kako izgleda prava romantična sreća.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.