Ljubavni horoskop za septembar 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strasti

Mesečni horoskop otkriva ko će se zaljubiti, a ko će napokon prekinuti negativan odnos koji mu crpi energiju! Šta vaš znak Zodijaka očekuje do kraja septembra 2018. godine...

OVAN

Kuću veza Ovna planete aktiviraju intenzivno tokom septembra 2018. godine, što znači da je ljubavni život Ovna pun događaja, mogućnosti i radosti. Kroz kuću ljubavi Ovna 5. septembra prolazi Merkur i pravi harmoničan aspekt sa Venerom, planetom veza Ovna. Pokrenuće se konstruktivni razgovori u solidnim vezama. Ako niste u vezi, sada je pravo vreme da pristupite nekome ko vam se sviđa i da kažete šta osećate. Ako započinjete novu vezu sa osobom koja vas je privukla i verujete da je to to, razgovarajte o ozbiljnim namerama koje imate. Kroz osmu kuću Ovna Venera prolazi 9. septembra, a to je kuća osećaja i intimnosti. Kvadrat sa Marsom i opozicija sa Uranom ukazuju na svađe, gubitak strpljenja i emotivnu nestabilnost. Mogli biste da osetite snažne strasti ili iznenadnu privlačnost, ali sa druge strane, potreba za slobodom biće jača. Sredinom septembra imaćete utisak da u postojećoj vezi ne može doći do napretka i da vas ta veza ograničava i sputava. Može doći do naglih prekida veza, najpre zbog ljubomore, posesivnosti, nepoverenja i želje za dominacijom. Merkur ulazi u kuću veza Ovna 22. septembra, uz pratnju Sunca, 23. septembra, što znači da će se situacija stabilizovati zahvaljujući konstruktivnom razgovoru, opuštenoj i romantičnoj atmosferi. Ako niste u vezi, imaćete sreće u "lovu".

Horoskop - saznajte šta vam poručuju vaši snovi: kako se sudbina menja kad Pluton i Neptun pokucaju na vrata (do 2025. godine)Horoskop - saznajte šta vam poručuju vaši snovi: kako se sudbina menja kad Pluton i Neptun pokucaju na vrata (do 2025. godine)Dok u budnom stanju postupamo vođeni snagom intelekta i znanja, naše nesvesno u snovima nam šalje svoje viđenje situacije.…

BIK

Sunce ostaje u kući ljubavi Bika sve do 23. septembra 2018. godine, uz društvo Merkura u periodu od 6. do 22. septembra. Bićete dobri sa rečima, ljubavne izjave biće manje kičaste, a više iz dubine duše. Ljubavni život Bika postaje vedriji, a oni koji nisu u vezi imaće niz prilika i puno novih susreta. Trenutnu privlačnost može podstaći dobar razgovor ili malo ironije. Ako posmatrate stvari iz drugog ugla, ako ste u vezi, očekujte prave reči, podržaćete partnera ili ćete se obraniti u slučaju da vas partner za nešto kritikuje. Savetujemo da ne kritikujete voljenu osobu. U drugoj dekadi septembra može doći do svađa zbog ljubomore ili nesporazuma. Venera, vladar Bika, 9. septembra ulazi u kuću partnerstva i u napetom je odnosu s Marsom i Uranom, što donosi nesporazume i napetost u životu para. Neki Bikovi biće svesni da zanemaruju ljubavni život, ali u ovom periodu glavna briga biće profesionalan život. Ipak, bilo bi dobro da nađete vreme za sebe i voljenu osobu, kao i za privatne projekte. Ako niste u vezi, nemojte ni trčati prema novoj vezi u ovom periodu. U poslednjoj dekadi meseca u vašem životu mogla bi se pojaviti bivša ljubav ili ćete biti u iskušenju da nastavite staru vezu. Najbolje što možete je doneti puno korisnih zaključaka i krenuti dalje.

BLIZANCI

Mars je u kući emocija i intimnosti Blizanaca do 11. septembra 2018. godine, a Venera, vladar kuće ljubavi Blizanaca, je u kući ljubavi Blizanaca do 9. septembra. Ovakav astrološki sklop govori o intenzivnom seksualnom adrenalinu, snažnoj privlačnosti i strasti. Krajem prve dekade meseca stvari mogu izmaći kontroli u ljubavnom životu i teško ćete se nositi sa situacijom. Velika ljubav iznenada se može pretvoriti u neprijateljstvo ili doneti gorčinu i neprijatnost. Nakon 9. septembra, ulaskom Venere u kuću posla i zdravlja Blizanaca, ljubavni život kreće se više u smeru obaveza ili bi mogli imati aferu na poslu. Druga dekada može doneti rasprave i svađe, afere ili sukobe u ljubavnom životu. Imaćete potrebu da se oslobodite obaveza i pravila i nastojaćete na stvari da gledate iz druge perspektive. Blizancima koji nisu u vezi može se dogoditi ljubav na prvi pogled, možda i na poslu. Vrlo brzo može postati jasno da taj plamen nije kratkog veka, nego ta ljubav na prvi pogled može prerasti u dugotrajnu ljubav i prijateljstvo. Budući da 6. kuću povezujemo sa zdravljem, ta ljubav na prvi pogled može se dogoditi i pri obilasku doktora. Tu kuću povezujemo i sa brigama svakodnevice i rutinskim poslovima. Ne bi iznenadilo da tu osobu sretnete na istom mestu, u isto vreme dok obavljate neke rutinske stvari.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.