LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019. GODINE: Bika očekuju emotivni problemi, a Škorpije mesec pun ljubavi i divnih trenutaka

Novembar je mesec vatrene ljubavi i strasti! Saznajte šta na romantičnom planu očekuje vaš znak Zodijaka...

Ljubavni horoskop za novembar 2019. godine!

Ovan

Novembar će biti veoma povoljan mesec za Ovna, posebno kada je reč o romantičnim vezama. Vaša komunikacija će se poboljšati, što će pomoći da se poboljša ne samo blagostanje, već i život uopšte. Zato morate više pažnje da posvetite partneru i postojećim razlikama između vas, jer u novembru imate priliku da ih uspešno rešite.

Očekuju vas važne promene, kao što je odluka o venčanju ili zajedničkom životu.

Ali sudbina će biti podrška ne samo onima koji su već u vezi. Usamljeni ljudi ovog meseca će takođe biti srećni. Dugo ste bili sami, ali sada će se to promeniti, jer će doći period šansi da sretnete nekoga novog, zanimljivog i pogodnog za ozbiljnu vezu. Ne dozvolite da vam predmet vaše simpatije preraste u opsesiju, jer će u protivnom svi planovi za idealnu ljubav nestati.

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine: Ovnove očekuju dobre vesti, a Lava ljubavni problemiMesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. godine: Ovnove očekuju dobre vesti, a Lava ljubavni problemiVeliki mesečni horoskop - astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje u novembru 2019. godine!

Bik

Novembar donosi emotivne probleme u život Bika. Da ne biste poremetili ravnotežu u odnosima sa partnerom i ne biste doveli do ozbiljnih sukoba, stalno treba da razmišljate o tome šta radite ili govorite.

Gotovo sve što će se dogoditi u novembru nerviraće vas, a svaka reč koju izgovorite biće shvaćena vrlo lično, što će izazvati mnoge svađe.

Pokušajte da zadržite smirenost i budite strpljivi u komunikaciji sa partnerom. Samo na taj način biće održavana ravnoteža između vas.Usamljeni Bikovi i dalje bezuspešno tragaju za pravom osobom.

Ne odustajte bez borbe, kontrolišite svoja osećanja i ne zaljubljujte se prebrzo. Ovog meseca očekuje vas puno flerta i komunikacije, što može dovesti do nove romantike.

Blizanci

Novembar će se malo promeniti u ličnom životu Blizanca. Sviđa vam se vaš partner, njegova pažnja i ljubaznost. Ali u vezi s njim još uvek postoji nešto što frustrira.

Činjenica je da nemate određeni stil ponašanja, i zato ponekad ne pokazujete poštovanje ličnog prostora i vremena. Ako otvoreno kažete šta vam smeta, veza će postati odnos iz snova.

Generalno, u novembru će sve biti u redu kako za one koji su već u vezi, tako i za usamljene Blizance. Očekuje vas dobra komunikacija, zanimljiv flert i otkrivanje novihh erotskih fantazija, tako da će predstojeći mesec biti prilično zanimljiv na polju ljubavi.

Rak

Novembar - veoma interesantno mesec za skoro sve predstavnike ovog znaka. Ispunjeni ste pozitivnom energijom koja u mnogo čemu utiče na vaš romantični život i odluke koje donosite.

Ako sada imate brzu vezu ili upoznajete nekoga sa kim ne želite ozbiljnu vezu, zapitajte se da li i on želi isto, kako biste zaštitili svoje srce.

Pozitivna energija u vama povećava vaše seksualne apetite. Sa usamljenim Rakima situacija je slična - oni žele više da komuniciraju i flertuju otvoreno, a da ne dožive snažne emocije.

Ovo je povoljan period za sve koji imaju dugu vezu, jer ćete u novembru biti još bliži sa partnerom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.