Ljubavni horoskop za novembar 2018. godine: mesečni horoskop romansi i strasti

Bikovi su na tankom ledu kada je u pitanju ljubav, a Rakove očekuje romantičan i idiličan mesec! Šta vašem znaku predviđa mesečni ljubavni horoskop...

OVAN

U prvom delu novembra 2018. godine možete očekivati zamor i napetost u vezi, posebno Ovnovi koji su u braku ili koji razmišljaju o ulasku u brak. Neki Ovnovi dvoumiće se oko razilaženja ili razvoda. Venera, vladar veza Ovna je retrogradna sve do 16. novembra i podstiče vas da razmotrite situaciju u kojoj ste i da donesete zaključke o trenurnom ljubavnom odnosu, osećanjima, željama, ali donošenje konačne odluke odložite, sve dok se neke stvari ne postanu jasne. Isto vredi i za one koji žele da uđu u novu vezu. Tokom meseca Venera je u opoziciji sa Uranom koji je retrogradan i 6. novembra se vraća u Ovna.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje samo najbolje tokom vladavine Škorpije: evo ko će ostvariti velike snove do 23. novembra 2018. godineHoroskop - ova 3 znaka očekuje samo najbolje tokom vladavine Škorpije: evo ko će ostvariti velike snove do 23. novembra 2018. godineZa ova tri znaka Zodijaka, sezona Škorpija će biti najbolja do sada - evo za koga su zvezde rezervisale sreću!

Neki će osetiti ugroženost i gubitak lične slobode, ali oni mudriji će shvatiti da veza ne mora biti takva da se izgubi sloboda. Nemojte se iznenaditi ako se dogode nagli preokreti, bilo da se radi o naglim raskidima ili pomirenju. Sve to na kraju vodi prema nečemu što je dobrom za vas. Od vas se traži da na konstruktivan i zreo način pristupite osjetljivim ljubavnim temama. Mars, planeta koja vlada Ovnom ulazi u vašu 12. kuću 16. novembra i zahteva da budete tolerantniji, da oprostite i vezu sagledate drugačijim pogledom. Druga polovina meseca je puna optimizma i želje za nečim novim, na intelektualnom i ljubavnom polju. Ovnovi koji traže nekog novog uživaće u društvenom životu, pa među novim poznanicima mogu pronaći i novu ljubav.

BIK

Ljubavni život tokom novembra 2018. godine je senzualan, strastven i potreba za dubljom emotivnom i fizičkom bliskosti sa partnerom je veća. Jupiter ulazi u svoj dom i vašu 8. kuću, 8. novembra, a to je kuća intimnosti, seksualnosti, tajni i tajnih veza. Sunce se pridružuje Jupiteru i Merkuru 22. novembra, pa možete očekivati povoljan razvoj veze, uživanje u prisustvu jedno drugog i razumevanje i slaganje u mišljenjima oko ljubavnih i novčanih pitanja. Sada je pravo vreme da promađete rešenja za stare probleme, da prevaziđete blokade i ograničenja. Možemo reći da ćete biti voljni eksperimentisati i preduzeti nove stvari u seksualnom životu.

Neki Bikovi koji su u braku mogli bi pasti pod iskušenje i naći ljubavnika ili ljubavnicu i raskinuti spone koje ih vežu sa partnerom. Ali, može se raditi i o drugačijem scenariju, da partner traži nekoga sa strane. Nemojte dopustiti da dosada uđe u vaš ljubavni život. Vreme je da prekinete sa samoćom u dvoje i da se počnete kretati kao par. Bikovi koji nemaju stalnu vezu, ljubavni život će se zakomplikovati i biće puno iskušenja. Merkur, planeta koja vlada vašom kućom ljubavi, 17. novembra kreće retrogradno, u vašoj 8. kući. Mogli bi se zaljubiti u nekoga ko je već u ozbiljnoj vezi ili braku ili ko ima skrivene namere ili vas želi iskoristiti finansijski. Neki će pomisliti na pomirenje sa bivšom ljubavi ili će bivša ili bivši pokušati da obnove vezu sa vama, bili slobodni ili ne.

BLIZANCI

Novembar 2018. godine je povoljan mesec za vaš ljubavni život, iako će biti tu i tamo nesporazuma i svađa. Ukazaće vam se i prilika za obnovu veze, za buđenje strasti, a ako niste u vezi, privući ćete osobu koja vas privlači. Jupiter ulazi u vašu kuću partnerstva 8. novembra, a tom kućom i vlada. Neočekivana, ali korisna nova poznanstva sa strancima otkritće vam nove vidike, doneti nove ideje i spoznaje. Neke nove teme počeće da vas zanimaju. Blizanci koji se dosađuju u vezi sada će otkriti nešto novo kod partnera i odnos će se promeniti, strast će se ponovo probuditi. U prvom delu meseca komunikacija će biti odlična, iako ćete povremeno lagati sami sebe ili ćete čuti samo ono što želite da čujete.

Vladar kuće ljubavi Blizanaca 16. novembra završava svoj retrogradni ciklus i to upravo u vašoj kući ljubavi, veza i flertova. Do tada će nekima biti nejasno jesu li u prijateljskom ili ljubavnom odnosu. Ovoga puta Blizanci koji žele zabavu i ljubav naći će pravog partnera. Merkur, vladar Blizanaca, 17. novembra kreće retrogradno u kući veza i braka, pa može doći do nesporazuma i svađa. Sunce ulazi u vašu 7. kuću 22. novembra i susreće se s Jupiterom i Merkurom. To znači da ćete pažnju usmeravati na ljubav i brak, razmišljati o venčanju ili razvodu, zavisi u kakvoj ste situaciji.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.