LJUBAVNI HOROSKOP ZA MLAD MESEC U VAGI: Sve što danas zamislite, može se ostavriti u narednih 6 meseci

Sve što narednih dana započnemo, može nam doneti najlepše plodove oko 29. marta 2021. godine!

Mlad Mesec predstavlja novi početak! Period kada posadimo seme nade i očekujemo da se razvije i rodi predivne plodove do novog lunarnog ciklusa, odnosno punog Mesec u istom znaku Zodijaka.

Danas, 16. oktobra, očekuje nas energija mladog Meseca u znaku Vage, a sledeći pun Mesec u Vagi imaćemo tek 28. marta 2021. godine. Ono što danas zamislimo, "posadimo" ili započnemo moguće je da će najviše uspeha doneti u narednih 6 meseci.

Vaga je znak koji simbolizuje balans i pravdu, ali i romantičnu stranu života i ljubav, zbog svoje vladarke Venere.

Pročitajte još:

Horoskop ljubavi i strasti: saznajte koji horoskopski znak najviše privlačite

Najvažniji savet za svaki horoskopski znak: evo šta treba da uradite u 2020. godini

VELIKI HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: detaljna astro prognoza za svaki horoskopski znak

Kada je mlad Mesec u Vagi očekuje nas novi početak i svež start - nešto novo i uzbudljivo što će nas napokon odvesti do životne ravnoteže. Ali, pre toga moramo uvideti kakvi sve disbalansi postoje u našem životu, naročito na polju ljubavi.

Mlad Mesec u Vagi stavlja foksu na emotivne odnose i romantične veze. Sada imamo priliku da vidimo širu sliku i uvidimo propuste na polju ljubavi.

U 2020. godini svedoci smo mnogih promena. Selidbe, nove romantične veze, završetak ljubavnih veza, karijere se kreću u drugačijem pravcu nego što smo mislili - svi ovi izazovi i promene imaju za nas jedan zadatak: Živite u skladu sa svojom autentuičnom prirodom i istinom.

U periodu mladog Meseca u ljubavi se događa jedna važna stvar, naročito za slobodne znakove Zodijaka - rađaju se uzvišene ljubavi.

Ova ljubav se predstavlja kao spoj dve srodne duše. To je susret koji nam je predodređen i pre nego što se dogodio i donosi sa sobom, osim ljubavnog zanosa, i veliku svrhu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.