Ljubavni horoskop za mart 2016. godine

Pomračenje Sunca 8. marta donosi burne emotivne dane!

OVAN

Ljubavni život Ovnova je aktivan sve do 12. marta 2016. uz snažna osećanja, nade i planove za budućnost. Venera, vladar kuće veza Ovna je u vašoj 11. solarnoj kući. Nakon 12. marta stvari počinju da se komplikuju, sve postaje nejasno, skriveno i nestabilno. Ako ste u solidnoj i ozbiljnoj vezi, verovatno ćete ovu fazu preživeti bez većih potresa, moguće su samo manje frustracije. Ako vaša veza nije stabilna i već postoje određeni problemi, možda ćete proći kroz razočaranja, tugu, a osećaj napuštenosti i usamljenosti vas može pratiti neko vreme. U nekim okolnostima pojedini Ovnovi mogu se uplesti u tajnu ili zabranjenu ljubav.

BIK

Mart je osetljiv period za Bikove. Mars, vladar kuće parova Bika, je retrogradan od januara do septembra 2016. godine. Kreće se od i kroz kuću parova Bika i 8. solarnu kuću, gde je smešten Saturn i tu ulazi Mars 6. marta. Moguće su emotivne blokade, periodi izolacije ili emotivne distance, poteškoće... Savet je da skupite unutrašnju snagu i da imate puno strpljenja.

BLIZANCI

Ovo je komplikovan period. Sa Saturnom i Marsom u kući tokom marta, nalazite se na opasnom tlu! Više od godinu dana, Saturn otežava odnose sa drugima. Sada mu se pridružuje Mars, koji je retrogradan i nalazi se u kući parova Blizanaca, između 6. marta i 27. maja, zatim između 2. avgusta i 27. septembra. Moraćete da se postavite diplomatski kako ne bi došlo do prepirka i svađa! Uzrok tome može biti i to što ćete zajedno, rame uz rame, prolaziti kroz niz problema ili će vaš partner imati problema (zdravstvenih, poslovnih i tako dalje) koji će uticati na vas. U svakom slučaju, atmosfera neće biti nimalo opuštajuća.

Astro misterije: evo šta nam donosi vladavina Riba u 2016. godini...

RAK

Prvi deo marta 2016. nije najpovoljniji period za ljubavni život Rakova. Venera, planeta ljubavi se teže se ispoljava. Ali, ovaj položaj Venere povoljan je za samoanalizu i za istraživanje dubljih nivoa, a to su problemi u odnosu koje je inače teže razumeti. Nakon 12. marta Venera ulazi u bolje polje i donosi bolju perspektivu. To je polje usmereno na istraživanje spiritualnih ili kulturoloških tema, traženje i otkrivanje istine u dvoje i, zašto da ne, otkrivanje sveta zajedno kroz ljubav. Može se raditi o ljubavima koje su udaljene, o ljubavnoj priči sa nekim ko živi na drugom kraju sveta, ili jednostavno, o romantičnom putovanju u dvoje.

LAV
Sve do 12. marta imate naklonost Venere i do tada iskoristite povoljne okolnosti. Venera je planeta ljubavi i dobrog razumevanja. Donosi mir, radost, harmoničan odnos i ljubav. Ako tražite novu ljubav, imaćete prilike za ulazak u novu vezu. Nakon 12. marta nastupa drugačija faza, više analitička i pogodna za istraživanje onog što se krije ispod površine i tajni. Na dan 6. marta ulazite u period koji će trajati tri meseca i tokom kojeg će biti naglašena strast i romantika. To vas može odvesti u strastvene avanture, što može doneti i puno nevolja. Budite oprezni!

DEVICA

Mart je vrlo intenzivan mesec za Device kada se radi o ljubavnom životu. Tokom marta kroz kuću parova Device prolazi Sunce (gde ostaje do 20. marta), Merkur (između 5. i 22. marta) i Venera (ulazi 12. marta).

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.