Ljubavni horoskop za jesen 2018. godine: Blizance očekuje početak ljubavne veze, a Lav lako osvaja srca

Ljubavni horoskop otkriva slatke tajne vašeg srca - evo šta će se na polju romantike promeniti tokom jeseni 2018. godine!

OVAN

Početkom novembra moguć je raskid ili obnova veze sa bivšom simpatijom, ako ste martovski Ovan, jer se Uran, početkom novembra, retrogradnim hodom vraća na poslednje stepene vašeg znaka. U decembru vas očekuju novi susreti i poznanstva sa umetnicima, sportistima i osobama koje često putuju, zbog posla.

BIK

Jesen vam donosi bogat društveni život, pa krajem oktobra može da vas privuče Jarac ili Devica. Bićete vrlo zapaženi kod suprotnog pola početkom novembra pa će mnogi želeti da se nađu u vašem društvu. U prvoj polovini decembra možete da upoznate tajanstvenu Škorpiju, a krajem godine harizmatičnog Jarca.

Horoskop otkriva tajne planove zvezda: kome će se promeniti sudbina u 2019. godiniHoroskop otkriva tajne planove zvezda: kome će se promeniti sudbina u 2019. godini5 horoskopskih znakova koji će doživeti velike promene - da li vas očekuje sreća u 2019. godini!

BLIZANCI

Početkom novembra možete da upoznate zanimljivu osobu jer Jupiter posle 12 godina ulazi u znak Strelca, vašu astrološku kuću ljubavi što označava početak ozbiljne veze koja može da vas odvede i u brak. U decembru, dame očekuje strastveni susret sa Vagom, a muškarce Blizance sa nekom Vodolijom.

RAK

Sredinom oktobra, na službenom putu vas očekuje susret sa Lavom ili Strelcem. Vaš bračni ili dugogodišnji partner će biti okupiran poslom, pod uticajem Jupitera koji početkom novembra ulazi u Strelca, zbog čega se možete osetiti zapostavljenim. U decembru, damama može da se udvara Bik ili Jarac.

LAV

Vaša popularnost kod suprotnog pola raste, zbog čega će sredinom oktobra mnogi želeti da se nađu u vašem društvu, a naročito jedna Vodolija.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.