Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za decembar 2017. godine

Mesečni horoskop za decembar predviđa romantičan i vatren kraj 2017. godine, a evo šta u ljubavi očekuje vaš horoskopski znak!

OVAN

U prvoj nedelji decembra 2017. godine Mars se nalazi u vašem polju parova i usmerava vašu pažnju na ljubav i brak, ako ste u braku ili vezi i gura vas prema donošenju značajnih odluka za vaš dalji odnos. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće ljubavi Ovna prolazi kroz Strelca i povezuje ljubavni život s obrazovanjem, intelektualnim ili kulturološkim ciljevima, dalekim mestima i putovanjima. Konjunkcija Venere i Merkura naglašava prethodno navedeno i u centar pažnje može doneti neka pitanja o kojima ste razmišljali tokom proleća. Oko praznika energija se menja u puno ozbiljnije, zrelije i odgovornije. Od nekoga ko daleko živi mogli biste čuti sjajne vesti.

BIK

Kada se radi o ljubavi, decembar 2017. godine je vruć, aktivan i u nekim trenucima olujan mjesec za Bikove. S Marsom i Jupiterom smeštenim u Bikovoj kući veza, očekujte intenzivne i strastvene reakcije. Vaš temperament biće izraženiji i želećete sve sada i odmah. Očekivanja su velika, tu i tamo prevelika. Ako ste inače strastveniji po prirodi, bilo bi dobro da nađete način da se malo primirite i da ne žurite s donošenjem odluka, kontrolišite se kada se radi o ljubomori ili posesivnim ispadima, nemojte svoju volju nametati drugima i nemojte napadati one koji vas pokušavaju umiriti. Ako ste po prirodi ozbiljniji, sramežljiviji ili introvertni, Mars i Jupiter deluju vama u korist: daju vam hrabrost, pomažu pri izražavanju i preuzimanju inicijative kako bi usmerili tok stvari u željenom smeru.

Veliki godišnji horoskop za 2018: BLIZANCI - astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

BLIZANCI

Kuća veza Blizanaca je jako aktivna tokom decembera 2017. godine. Možete očekivati značajne događaje. Merkur, vladar Blizanaca je jako upleten zato što je smešten u vašoj kući veza i tu pravi konjunkciju sa Saturnom, a drugu konjunkciju s Venerom. Od 3. do 23. decembra Merkur je retrogradan. Ovakav sklop planeta naglašava važnost veza ili braka u vašem životu i govori o okolnostima koje mogu dovesti do osvrta unazad, traženja grešaka, analiza i donošenja odluka o rešavanju potencijalnih problema i odgovornosti vaše bolje polovice. Povrh svega, najvažniju ulogu u svemu ima dobrobit, poverenje i komunikacija kako bi oboje bili srećniji. Atmosfera postaje manje napeta nakon 20. decembra i kraj godine dočekaćete u harmoničnoj atmosferi.

RAK

Tokom decembra 2017. godine ljubavni život Rakova isprepleten je s obavezama i stvarima koje nije lako napraviti, ali to sve može vam doneti zadovoljstvo dugoročno gledano. Može se raditi i o vezi s osobom iz vašeg poslovnog okruženja ili povezanost poslom i zajedničkim obavezama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.