Ljubavni horoskop za danas: zahvalite se srećnoj zvezdi na magičnom ljubavnom preokretu

Ljubavni horoskop za 15. jun 2018. godine - evo čije ledeno srce topi moćna vatra ljubavi!

Kvadrat Venere i Urana ukazuje na nezavisnost i želju za samousavršavanjem i promenom životnih navika i ciljeva, a evo kakve ljubavne avanture i romantičnu energiju donose zvezde 15. juna 2018. godine, piše Lovesensa.

Dragi Strelčevi, zahvalite se Univerzumu, jer veza sa partnerom ponovo postaje vaše romantično utočište. Ponovo plamte ljubavne varnice, kao na početku veze, a svaki partnerov kompliment i nežne reči čine da se osećate kao da ste na sedmom nebu. Ljubavna veza postala je harmonična, a veče ćete učiniti čarobnim ako partnera iznenadite poklonom ili nekim lepim gestom.

Horoskop za skrivene želje i slatku požudu: evo šta nam u ljubavi donosi čudesna Venera u Lavu (do 9. jula 2018.)Horoskop za skrivene želje i slatku požudu: evo šta nam u ljubavi donosi čudesna Venera u Lavu (do 9. jula 2018.)Venera u Lavu donosi talase strasti i čini da zaboravite na oprez i strah - evo šta nam horoskop predviđa za ljubav do 9. jula…

Škorpije, postali ste pravi srcolomci, zar ne? Međutim, potraga za kratkim ljubavnim avanturama više vas ne ispunjava. Poželećete mirnu luku ljubavi i partnera u čijem se zagrljaju osećate ispunjeno. Ispod atraktivnog izgleda i ledenog pogleda, krije se nežna i ranjiva duša Škorpije. Prestanite da predstavljate sebe kao ledenu kraljicu i ljubav će se brzo useliti u vaš život.

Partneri koji su dugo u ljubavnoj vezi često se nađu na rizičnoj rakrsnici života! Drage Vage, ako želite partnera i dalje da držite za ruku i da zajedno koračate ka ostvarenju najlepših romantičnioh snova, onda morate znati da je u ljubavi neophodan kompromis i žrtvovanje sa obe strane. Pokušajte da kontrolišete tvrdoglavost i ego, jer partner polako gubi strpljenje.

10 stvari koje treba da ostavite u prošlosti: evo kako da skinete emotivni teret i hrabro koračate ka budućnosti10 stvari koje treba da ostavite u prošlosti: evo kako da skinete emotivni teret i hrabro koračate ka budućnostiVaša prošlost ne treba da određuje vašu budućnost - evo koje stvari treba da ostavite u prošlosti da biste živeli srećno!

U srcu Blizanaca uskoro će se zapaliti vatra ljubavi! Bliski prijatelji upoznaće vas sa zanimljivom osobom, a kada je još bliže upoznate, zahvalićete se svojoj srećnoj zvezdi na neverovatnoj šansi za ostvarenje ljubavne želje. Svojim kvalitetima, humorom i atraktivnim izgledom uspećete da skrenete pažnju na sebe i da mu se dopadnete. Danas je flert vaše sredstvo za dobar ljubavni preokret.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.