Ljubavni horoskop: kakvu nas romantična sudbina očekuje od 15. do 31. maja 2017. godine

Zvezde šalju ljubavna iskušenja - Ovan će osetiti romantično razočaranje, a Škorpiji sledi ostvarenje ljubavnih želja!

U drugoj polovini maja možete da odahnete, jer se ništa ružno neće dogoditi u sferi emotivnih odnosa. Biće povremenih trzavica kod pojedinih znakova, ali ništa ozbiljno dok će neki od njih imati prilike da se zaljube ili makar upoznaju interesantnu osobu sa kojom bi mogli da ostvare nešto ozbiljnije. Saznajte šta očekuje vaš znak...

Otkrijete sudbinu koja vas očekuje sutra: kako se otvaraju tarot karte...

Ovan

Ono što ste uradili, uradili ste. Polako ulazite u diskretniju ljubavnu fazu kad više neće biti velikih dešavanja. Vaše ljubavno raspoloženje biće u padu, dok će partner imati potrebu za više nežnosti. Budite taktični.

Bik

Neki će svoju najdražu osobu povezati sa svojom porodicom. Biće to emotivan susret za obe strane. Mala nadmudrivanja oko dominacije u vezi takođe bi se mogla naći na dnevnom redu. Samci mogu naći ljubav na poslu.

Blizanci

Verovatni su prijatni susreti s prijateljima bilo u vašem domu, bilo napolju. Ako ste u paru, idete zajedno. Tokom ovakvih izlazaka vaši će privatni odnosi početi da se dovode u red i malo po malo će se poboljšavati. Društvo će pomoći.

Numerologija otkriva sudbinu: izračunajte šta vam predviđa broj životne staze...

Rak

Uprkos malim nezadovoljstvima, vi prepoznajete da je sve više ljubavi i radosti u vašem emotivnom životu. Rado biste se zabavili, ali okolnosti će smirivati takve potrebe. Vaša veza je korektna uz nešto manje izazova.

Lav

Sentimentalnost i potreba za nežnostima uzrokovaće kod vas velike čežnje ako ste sami ili želju da povlađujete partneru. Kako dani budu prolazili, imaćete sve veću potrebu da se povučete od drugih i da se zavučete u svoja četiri zida.

Devica

Voljena osoba će vas zbunjivati. Čas će biti otvorena i na ivici agresivnosti, a čas osetljiva i povučena. Neki će stoga pokušati da osveže svoj i partnerov erotski život. Biće uspjeha, ali iznutra će ostati mala praznina.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.