Ljubavni horoskop: evo kakvu romantičnu pustolovinu donosi Venera u Raku (do 27. jula 2019.)

Ljubavni horoskop otkriva kako će na romantične odnose uticati nežna Venera u znaku Raka!

Venera je ušla u znak Raka 3. jula 2019. godine i sada polako menja našu viziju ljubavi, budi osećanja i vodi nas na neko sasvim drugačije romantično putovanje, piše Lovesensa.

Umesto poletnosti, neobaveznog flerata i zavođenja, počećemo da se fokusiramo na pronalaženje stabilnosti i mira u ljubavi. Bez obzira da li smo slobodni ili smo u vezi.

Venera je u znaku Raka do 27. jula, a onda prelazi u vatrenog Lava i njen uticaj postaje još jači kada su u pitanju želje našeg srca.

Horoskop - ovoga puta srce bira smer života: evo šta nam donosi tranzitni Merkur u Lavu (do 29. avgusta 2019.)Horoskop - ovoga puta srce bira smer života: evo šta nam donosi tranzitni Merkur u Lavu (do 29. avgusta 2019.)Srce ima jake želje, a horoskop predviđa da ćemo sve odluke dok trje tranzitni Merkur u Lavu donositi iz duše!

U astrologiji Venera predstavlja planetu koja diktira pravila u ljubavi. Ona utiče na to kako doživljavamo romantične veze i kako se odnosimo prema partneru.

Venera je ona prava konekcija koju imamo sa partnerom i ona se uspešno bori za interese prave ljubavi.

Dok je u Raku, Venerina energija je mnogo jača. Rak je vodeni znak, a sa Venerom predstavlja magičan spoj. Rak je jedan od emotivnijih znakova Zodijaka i bavi se iskrenim odnosima.

Venera je ljubav, a Rak je porodica. Zato je ova kombinacija usmerena na važne promene u ljubavi, poput braka, početka zajedničkog života i otkrivanja najiskrenijih osećanja.

Venera je ušla u znak Raka samo jedan dan nakon što je u istom znaku boravio mlad Mesec u kombinaciji sa potpunim solarnim pomračenjem. Ceo ovaj planetarni ples doneo nam je novi početak kada su u pitanju porodični i romantični odnosi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.