Ljubavni horoskop do 28. oktobra 2020. godine: 4 stvari koje vam mogu poboljšati romantičan život dok je Venera u Devici

Šta nas očekuje u ljubavi dok je Venera u Devici - horoskop za slobodna i zauzeta srca do 24. oktobra!

Planeta ljubavi, obilja i lepote, Venera od 2. oktobra boravi u znaku Device.

Devica je znak koji voli da planira, analizira, empatična je, ali i sklona da prevelikoj kritici, kako prema sebi, tako i pema drugima. Zbog toga je moguće da u narednom periodu budemo tamo gde nam nije mesto - u tuđem životu. Lekcija ove Venere je - ne insistirajte na pomoći ili savetovanju sve dok ljudi sami od vas to ne traže. Ovo naročito može biti tanak led kada je u pitanju romantičan odnos.Venera u zemljanoj Devici može doneti dobru energiju u ljubavi, ali je problem što se ovaj aspekt povezuje sa dve trenutne opozicije i kvadrata, pa može doći do neslaganja, teškoća, loših finansija, teških emocija i raskida.

Devica je znak kojim vlada razum, pa je moguće da će mnoge emocije zahladneti ili će biti teško da ih pronađemo. Glavno rešenje je pronaći balans između emotivne i racionalne strane. Sa druge strane, Devica nam daje i dobre smernice u ljubavi - postajemo ljubazniji, praktični, senzibilniji, a ukoliko pronađemo balans svoje duše, pojaviće se dobre smernice i po pitanju seksulanosti i romantike.

Pokušajte da pokažete partneru da vam je stalo do vašeg odnosa. Ne morate mu to otvoreno reći, več pokažite malim delima. Operite posuđe umesto njega, poljubite ga pred spavanje, zahvalite mu se ili ga obradujte omiljenom čokoladom... Ljubav nije komplikovana i teška ako je svakodnevno začinite iskrenim i lepim namerama i delima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.