Ljubavni hioroskop za sutra: kome će planete ljubavi ostvariti tajne želje

Ljubavni horoskop - negativne emocije smo zauvek zaključali u kovčegu zaborava!

Konjukcija Meseca i Marsa donosi probleme u komunikaciji, tenziju i sitne probleme, piše Lovesensa. Pokušajte da pronađete unutrašnji mir, da razumete drugu stranu i ostanete pozitivni, a evo kako će ovaj aspekt uticati na ljubavni život...

Mesečev horoskop do 2. oktobra 2018. godine: ako maštate o uspehu, ovo uradite za vreme punog MesecaMesečev horoskop do 2. oktobra 2018. godine: ako maštate o uspehu, ovo uradite za vreme punog MesecaMesečev horoskop otkriva ko će imati sreće u ljubavi, a koga čeka veliki uspeh uz puno truda i dobre odluke! Evo šta nam donose 4…

Dragi Ovnovi, uživate da provodite vreme sa partnerom i napokon ste pronašli ravnotežu u vezi. Želećete ponovo da šetate, da se držite za ruke i ispričate koliko vam je stalo do vaše ljubavi. Problemi su ostali iza vas, zauvek ostavljeni u kovčegu zaborava. Sada je vreme da uživate u sadašnjem trenutku i da pomalo planirate zajedničku budućnost.

Opozicija Venere neće dobro uticati na ljubavni život rođenih u znaku Bika. Ljubavnu harmoniju narušiće ljubomora i stalni sukobi. Ova kriza je jedan veliki test za vašu vezu. Naučite da zaboravite i oprostite, jer je partner već oprostio vama. Morate se potruditi ako želite da u vašem odnosu ponovo zavlada magija ljubavi i savršenog sklada.

Veliki mesečni horoskop za oktobar 2018. godine: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeVeliki mesečni horoskop za oktobar 2018. godine: astro prognoze za ljubav, posao i zdravljeMesečni horoskop otkriva kakve nas ljubavne dileme, poslovni uspesi i raspoloženje očekuje u oktobru 2018. godine!

Dragi Rakovi, ovih dana ne možete da prestanete da razmišljate o prošlosti. Umorili ste se od potrage za srodnom dušom i nezadovoljnis ste zbog toga što ljubav ne dolazi. Najveća greška koju sada možete da napravite jeste da započnete vezu sa osobom koja vas uopšte ne privlači samo da ne biste više bili usamljeni. Strpite se, planete ljubavi će uskoro ostvariti vaše želje.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.