Ljubavni egipatski horoskop: drevni recept otkriva tajne zavođenja

Ovaj drevni Zodijak podeljen je na 12 znakova, a svakim od njih gospodari jedno božanstvo. Stari Egipćani koristili su ga da bi lakše osvojili osobu koja im se dopada...

Amon, Bog proroka (1.1. - 2.2.)

Ljudi rođeni u znaku Amona su uporni, nenametljivi i veoma emotivni. Iako deluju nezainteresovano, svoju volju sprovode tiho i polako. Osobu koja im se dopada osvajaju tako što jednostavno sednu kraj nje i "zrače srećom".

Amoni su vrlo odani i ne tolerišu prevaru. Ukoliko veza krene u lošem pravcu, odmah prekidaju, jer ih ne interesuje nešto što nema budućnosti. U ljubavnom životu štiti ih Amon, vrhovno egipatsko božanstvo. Njihova boja je zlatna, a pamet najveće zavodničko oružje.

Sebek, Bog reke Nil (3.2. - 4.3.)

Rođene u ovom znaku ponekad zaslepi spoljašnja lepota i sjaj, ali na svu sreću brzo se povrate iz transa. U ljubavnim vezama insistiraju na intelektualnom razumevanju, ali su nestalni i teško mogu da se skrase pored jedne osobe.

Vrlo su iskreni i ne praštaju laž. Važan im je seks, pa zato traže partnera istih erotskih interesovanja i sklonosti. Njihov zaštitnik je bog krokodil, čuvar svete reke Nil i blaga drevnog Egipta. Omiljena boja im je plava, a zavode originalnošću.

Oziris, Bog plodnosti (5.3. - 9.4.)

Romantična i senzualna, deca Ozirisa vole prirodu, poeziju i životinje. Neophodni su im ljubav i nežnost, bez njih se osećaju potpuno izgubljenim. U mladosti su skloni idealizovanju ljubavnog partnera, zbog čega često doživljavaju razočaranja.

Egipatski horoskop: zvezde određuju koji duh vlada našim karakterom...

Kasnije vezama pristupaju opreznije, a kada se zaljube, izuzetno su odani i strastveni. Privlače ih iskrene osobe, ne previše razuzdane u seksu, jer su prilično konzervativni. Rođene u ovom znaku štiti Oziris - bog plodnosti. Njihova boja je indigo plava, a u zavođenju koriste svoje najmoćnije oružje - pogled.

Pta, Bog istine (10.4. - 2.5.)

U ljubavi su impulsivni, puni zahteva i insistiraju na iskrenosti. Pta je bog istine i rođeni u ovom znaku ne pristaju na odnose koji su zasnovani na obmanama. Veoma su nestrpljivi i neretko zbog ishitrenih odluka raskidaju kvalitetne veze, jer ne uspevaju da proniknu u suštinu partnerovog bića.

Zaljubljive su prirode, naglašeno strastveni i žele sve sada i odmah. Ipak, vrlo su oprezni kada biraju bračnog partnera. Crvena boja im donosi sreću, a zavode svojim smehom.

Horus, Bog života (3.5. - 16.6.)

Nestalna poput leptira, deca Horusa, boga neba, teško ostvaruju čvrste veze. Nemirnog su duha, skloni ljubavnim avanturama i seksu za jednu noć. Stalno tragaju za idealnim partnerom, za njih je u početku svaki "onaj pravi".

Da bi se skrasili u vezi, voljena osoba mora da bude snažna i stabilna. I najmanji nagoveštaj posesivnosti oteraće pripadnika ovog znaka.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.