Ljubavna astro energija u martu 2016. godine: mesečni horoskop za seks i romansu

Od pomračenja Sunca 9. marta 2016. godine preko trigona Jupitera i Plutona, zvezde nam u martu donose burne emocije i velika uzbuđenja!

OVAN

Pomračenje Sunca 9. marta imaće definitivno uticaja na vaš emotivni život, naročito za slobodne Ovnove. Usamljeni pripadnici ovog znaka tokom celog meseca susretaće vrlo interesantne osobe, stalno ćete biti u kontaktu sa novim ljudima, a među njima će biti i vaš potencijalni partner. Ne možete očekivati da će ljubav odmah da se rasplamsa, ali ste svakako spremni da loša iskustva iz prošlosti ostavite za sobom i ponovo otvorite svoje srce za novu ljubavnu priču. U vama će se ponovo javiti osećaj isčekivanja i uzbuđenja, što je dobar znak.

Ukoliko ste u dugoj vezi ili braku, na partnera ćete preneti svoju prolećnu pozitivnost, što će uticati da se vaš odnos poboljša. Ako vam je odnos već neko vreme u krizi ili imate utisak da vas je partner potpuno iscrpeo, sada je pravi momenat da se stvari preokrenu u vašu korist, ali morate sami da preuzmete inicijativu. Potrebno je da postavite neke nove granice i da otvoreno sa partnerom popričate šta je potrebno da se uradi ne bi li se vaša veza poboljšala. Partner će definitivno osetiti da ste spremni za promenu i ako je voljan na određene kompromise, vas dvoje ćete vrlo brzo uznapredovati.

BIK

Vrlo je moguće da će slobodni pripadnici ovog znaka ući u vezu sa osobom koja sa sobom vuče pozamašni emocionalni prtljag iz prošlosti, što bi za vaš odnos već na samom startu mogao da bude veliki kamen spoticanja. Osim ako između vas dvoje ne postoje veliko razumevanje i jaka emocionalna povezanost, vaša veza teško da će moći da opstane.

Astro knjiga ljubavi: evo kako će vas zavoleti BAŠ OVAJ horoskopski znak...

Bikovi u dugoj vezi ili braku moraće tokom ovog meseca da pruže svu moguću podršku svom partneru, jer će on naići na problem koji će ga preokupirati. Neophodno je da budete puni strpljenja i razumevanja za vašu drugu polovinu i da joj pokažete koliki ste mu zapravo oslonac u životu. Ipak, zbog novonastale situacije ne dozvolite da vam fizički aspekt veze trpi - otvoreno pokazivanje ljubavi, grljenje, ljubljenje i seks su od suštinskog su značaja da lakše prebrodite ovaj period.

BLIZANCI

Rođeni u znaku Blizanaca tokom marta biće spremni da malo rizikuju, bilo da su u paru ili ne. Slobodni pripadnici ovog znaka mogli bi da razbiju ustaljene obrasce ponašanja koji su već počeli da ih guše, ali to ne mora da bude ništa šokantno. Vrlo moguće da ćete potražiti partnera na mestu gde vam do sad to ne bi palo na pamet ili ćete sami sebi postaviti emtivni izazov.

Ako ste u vezi ili u braku, taj rizik mogao bi da se odnosi i na neku novu aktivnost ili seksualnu igračku, ali i na priču o seksualnom problemu o kojem ste do sada ćutali sa partnerom. Ne plašite se preduzimanja rizika, jer mart je mesec kada bi vaša ljubav mogla baš da procveta i uznapreduje, a mnogi Blizanci će otvoreno početi da govore sa svojim partnerom o braku (ako nisu venčani) ili o bebi.

RAK

Mart će biti vrlo aktivan mesec za rođene u znaku Raka, koji će biti toliko preokupirani obavezama različitog tipa da naprosto neće imati vremena za ljubav. Ipak, neophodno je da budete sebični i da odvojite vreme za sebe i svoje emocije, bez obzira kakvi sve zadaci i odgovornosti budu stajali pred vama. Vrlo je izvesno da slobodni pripadnici ovog znaka tokom marta neće imati neke naročite prilike za ulazak u novu vezu, jer će retko koji sebi dopustiti da požele da upoznaju nekog novog.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.