Ljubav, posao, zdravlje u aprilu 2016. godine: horoskop za mesec blistavih trenutaka (ASTRO PROGNOZE)

Kad Venera uđe u znak Ovna 6. aprila, a odmah za njom i Merkur u znak Bika, očekujte strast, ali i rešenje nekih starih problema...

Sva VAŽNIJA astrološka kretanja u aprilu 2016. godine (planetarne aspekte i tranzite) možete pogledati OVDE.

Ovan

Ljubav

U dužim emotivnim vezama i brakovima april će pokazati svoje promenljivo lice. Iako će Venera ući u vaš znak u prvoj sedmici meseca, ipak ne treba zaboraviti da je njeno mesto u vašem znaku prilično nepovoljno, a da će joj biti dispozitor baš Mars koji u drugom delu aprila kreće retrogradnim hodom. Problemi u emotivnim relacijama će biti više nego vidljivi, a vi i partner ćete uglavnom ventil za narastajuće rasprave tražiti kroz seksualno oslobođenje.

U suštini, sada je ta narastajuća strast nešto što može da održi vaš odnos, koliko god on povremeno „klackao" i koliko god vi bili u nemogućnosti da jasno vidite da li vaša veza ima uopšte budućnost ili ne. Sam početak meseca može pojedinim Ovnovima doneti uplitanje u tajni emotivni odnos, pa budite obazrivi jer to je nešto što može biti otkriveno.

Oni koji već duže vreme funkcionišu u tako nekoj priči „sa strane" počeće da preispituju odnos u kome su i moguće je da će odlučiti da na njega stave tačku. U suštini, najbolje će tokom ovog meseca proći oni koji su slobodni, jer će boravak Sunca i Venere u njihovom znaku itekako otvoriti mogućnosti za nova poznanstva i ljubavne početke. Biće svega kod vas - i neobičnih poznanstava, i mešanje ljubavi i prijateljstva, i neobaveznih odnosa....budite sigurni da vam ni u jednom trenutku neće biti dosadno!

Posao

Početak meseca nalazi vas u kompletnoj dubiozi i osećaju da nikada nećete uspeti da postignete ono što želite. Osećaj da ste u tunelu i da ne vidite izlaz ni svetlo na njegovom kraju, vrlo brzo će nestati, od ulaska Venere u vaš znak i Merkura u znak Bika. Znači, prva nedelja je konfuzna, već posle toga krećemo napred u mnogo boljem fazonu!

Morate zapamtiti da će tokom ovog meseca sve ono što se bude dešavalo vezano za posao umnogome zavisiti od toga kako se vi lično postavite ili kako se prilagodite saradnicima i novonastalim okolnostima. Da će vam tokom ovog perioda baš cvetati ruže, i neće, pošto ćete biti u promenljivom raspoloženju i povremeno sa padovima energije, ali ipak i pored svega imate dosta dobrih prilika, naročito kroz poslovne saradnje. Sa strancima će komunikacija krenuti da „klacka" i računajte na rastezanje i otežanje dogovora. Novčana situacija će biti dosta solidna.....najzad...

Zdravlje

U drugom delu meseca zdravlje će biti u padu, jer će Ovnovi zbog retrogradnog kretanja vladara znaka, Marsa, biti u energetskom disbalansu. Pošto Mars vlada i vašim poljem operativnih zahvata, moguće je da biste trebali da odradite neku sitniju intervenciju koju već duže vreme odlažete.

BIK

Ljubav

U poslednjim danima prve sedmice aprila, Venera, vaša vladarka prelazi u znak Ovna gde ima nepovoljno dostojanstvo, a vladar polja ljubavi Merkur, prelazi u vaš znak. Da se ne lažemo, nekih spektakularnih romantičnih priča u ovom periodu neće biti, ali ćete vi biti u pokretu i željni zabave. Dosta prilika da preko prijatelja, u nekom izlasku upoznate nove i zanimljive ljude, mada će se situacije vrteti samo oko neobaveznog, zanimljivog, inspirativnog. Mogu se tu otvoriti i neke interesantne pričice u smislu povremenih, možda čak i tajnih susreta, neobaveznih odnosa... strast će vas „pucati" sve u šesnaest.

U drugom delu meseca mogući su kontakti sa bivšim emotivnim partnerima, i na blic obnova nekog odnosa, ali ja na trajnost i jednostavnost svega ovoga baš i ne bih mnogo računala. No, ne može se poreći da je pred vama vreme kada će vam biti ludo i nezaboravno, a na trajnost i stabilnost u odnosima ćemo misliti onda kada bude vreme za to... Ako ste u dužoj emotivnoj vezi ili čak braku, vi ćete biti malo skloni flertovanju, a partner baš i neće biti u elementu. No, neka velika razmimoilaženja između vas dvoje se ne vide, a ono što je takođe očigledno jeste mogućnost za prinove, ali i za pokretanje nekih ozbiljnijih pitanja vezanih za budućnost vašeg odnosa.

Astrološki svet bajki: hrabri Ovnovi, ovo je bajka za vas...

Posao

Prva polovina meseca je nešto bolja po vas, jer ćete tada lakše dolaziti do dogovora sa saradnicima, čak i pokretanja novih poslovnih projekata. Ono što bi vam u ovom periodu moglo zasmetati jeste vaša lična impulsivnost i nestrpljivost, koja bi, umesto da popravi, mogla unazaditi neke vaše odnose. Zato - mirno i strpljivo, ne žurite, jer ono što vredi ne možete dobiti preko noći. Drugi deo meseca je komplikovaniji u smislu da vam se neki dogovori mogu u bukvalno poslednjem trenutku izmaknuti iz ruku.

Vladar polja karijere i planova, Saturn, već ide retrogradnim hodom, a sada će mu se pridružiti i vladar polja ozbiljnih poslovnih partnerstava. Period do kraja meseca probleme i neodlučnost po mnogim pitanjima. Finansijska situacija bi i pored svega ovoga trebalo da bude dosta dobra, a Bikovi imaju i šansu da zarade solidne sume novca na brzinu i kroz malo rizika, koji bi sada trebao da se isplati.

Zdravlje

U ovom ćete periodu i dalje biti skloni virusnim i bakterijskim infekcijama. Aktuelni su problemi sa respiratornim traktom, a kod pojedinih su moguće i jače glavobolje kao posledica variranja krvnog pritiska. Oni koji imaju problema sa anksioznošću i povremenim upadanjem u depresivna stanja, trebali bi da više vremena provode u prirodi i opuštaju se.

BLIZANCI

Ljubav

Partnerski odnosi, to jest - emotivne veze i bračne zajednice i dalje su u problematičnom periodu. U vašem polju braka Saturn i Mars idu retrogradnim hodom, izvlačeći na površinu svu problematiku iz prethodnog perioda koju ste tako uspešno gurali pod tepih. Vladar vašeg znaka će takođe krenuti retrogradno u poslednoj dekadi meseca, pa će se i ona slaba poboljšanja i stabilizacija koju ste uspeli da postignete do tog perioda opet naći na ispitu. Jedino što vam mogu savetovati jeste da ne uzimate olako ni vaš odnos ni zamerke od strane partnera. Pokušajte da razgovorima dođete do suštine problematike i da nađete kompromisno rešenje.

Neće biti lako, to vam obećavam, ali je sigurno da možete unaprediti svoje veze i održati ih. Ne zaboravite da su promene neophodne da bi se vaša veza razvijala. Ukoliko ste slobodni, vladarka vašeg polja ljubavi Venera ulazi u znak Ovna i vaše polje prijatelja. Zanimljive osobe ćete svakako moći da upoznate prilikom izlazaka i kontakata sa društvom, čak i preko interneta i društvenih mreža. Doduše, malo impulsivni aspekti ne daju neku naročitu predispoziciju za trajnost ovih odnosa jer više vuku na neobavezno zabavljanje. No, iz nekog od ovih poznanstava bi se tokom narednog meseca već mogla razviti i ozbiljnija ljubavna priča. Za sada uživajte i opustite se.

Posao

Pred vama je jedan promenljiv poslovni mesec, i tek ćete na njegovom kraju, kada sumirate poslovne rezultate, shvatiti da i niste toliko loše prošli. Često ćete tokom aprila biti u nemogućnosti da pokrenete ono što vam je poslovno važno, a budite sigurni da će trud koji budete ulagali biti zaista velik. Zbog retrogradnih planeta u polju ozbiljnih poslovnih partnerstava, a takođe i retrogradnog kretanja vladara vašeg znaka u drugom delu meseca, svakako morate obratiti pažnju na to kakve dogovore sklapate, da vam ne bi promakle sitnice koje vam kasnije mogu napraviti veliki problem.

Blizanci koji imaju privatne poslove bi svakako morali da obrate pažnju na finansijski segment i naplatu potraživanja, koja će biti promenljiva tokom celog aprila. Generalno - novčane prilike neće biti loše, ali teško je da ćete moći da se opustite.

Zdravlje

Em vladar polja koje vlada zdravljem kreće retrogradno u drugom delu aprila, em je i vladar vašeg zdravlja u retrogradnom kretanju. Definitivno ovo označava energetski i pad imuniteta, ali daje i mogućnosti da se u većoj meri posvetite zdravlju koje ste u poslednje vreme zanemarivali.

RAK

Ljubav

Povezanost sa emotivnim ili bračnim partnerom tokom ovog meseca je mnogo veća nego u martu, ali ovo nikako ne označava da će baš sve između vas dvoje ići kao po loju. Najveći problem će biti komunikacija, naročito onima koji su u braku, jer ćete se lako raspravljati na dnevnoj bazi, oko sitnica koje život znače. I vi i partner ovom periodu dosta toga zamerate jedno drugom, a u isto vreme ne želite da vidite da je možda deo problema i u vama. Pokušajte da budete tolerantniji prema voljenoj osobi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.