Ljubav, posao i zdravlje u 2016. godini: godišnja astro prognoza

Zašto će Vodoliije nestrpljivo čekati jul i avgust? Možda zbog ljubavi?

Ovan

Ljubav: Tranzit Urana kroz znak Ovna bi generalno prijao pripadnicima ovog znaka (brza planeta u brzom znaku), međutim retrogradnost tj.prividno kretanje unazad, je sputavala Ovnove na svim poljima tokom 2015. godine, pa tako im i na ljubavnom planu nisu cvetale ruže. Na sreću,Uran kreće direktno u decembru 2015. No, ovde postoji jos jedan problem. Mars, vladar znaka Ovna, se nalazi u Škorpiji, i tu će boraviti od januara do marta, onda od juna sve avgusta. Konkretno,to Ovnovima donosi nerazumevanje i neprihvatanje od strane partnera i okoline, preteranu pasivnost i razdražljivost partnera u prvoj polovini godine, a ni sami Ovnovi se neće osećati bolje, pa će sve to rezultirati sporadičnim svađama i trzavicama koje mogu prerasti u ozbiljnije sukobe. Ne reagujte ishitreno, pogledajte sve iz drugog ugla, ipak se kaže "strpljen-spasen". Tako je i ovde, druga polovina godine je puno bolje aspektovana za ljubav. Slobodnim Ovnovima se otvara mogućnost povrtaka u neku staru vezu sve do pocetka marta, međutim to nije preporučljivo, jer takve veze neće opstati, a jesen će doneti puno novih prilika za ljubav i uživanje. Od polovine septembra do kraja oktobra, pojaviće se osoba koja dolazi s puta ili na bilo koji način ima veze sa inostranstvom. To može značiti da radi u inostranstvu ili u nekoj stranoj firmi,da kontaktira sa strancima ili je jednostvano druge vere ili druge nacionalnosti.

Posao: Poslovna godina će generalno gledano biti povoljna, međutim, ne preporučuje se bilo kakav poslovni partnerski odnos.Već sam pomenuo neshvaćenost od strane okoline, inkonjunkcija Marsa i Urana će doneti sukobe, prekide partnerstava,ortakluka, ali i višegodišnjih prijateljstava. Sa prijateljima i rođacima ne ulazite u poslovne transakcije, izvućićete "deblji kraj". Oni bi vas, takođe, mogli umešati u rešavanje nekih svojih finansijskih problema, što bi za vas bio samo dodatni izvor stresa. Ne ulazite u dugove i kredite ne posuđujte novac drugima, teško će to biti vraćeno. Prva četvrtina godine je aktivnija, pa ju iskoristite za veće poslovne poteze, a ostatak provedite u odmoru, opuštanju, uživanju. Kraj maja i jun su odlični za odlazak na godišnji odmor i generalno putovanja.

Zdravlje: Ovnovi su fizički aktivni i dobrog zdravlja, no u ovoj godini prekomeran stres može dovesti do raznih problema kao što su oscilacije u krvnom pritisku, povećan šećer u krvi, probavne smetnje koju mogu dovesti do pojave čira, itd. Stres će dovesti i do pada imuniteta, pa su moguće prehlade i infekcije grla i disajnih puteva u zimskim danima i početkom jeseni. Najbolji način za otpuštanje nakupljene loše energije je svakako bavljenje sportom, ali se sredinom aprila i krajem juna čuvajte povreda ekstremiteta i zglobova.

Astro prognoze: mesečni horoskop za januar 2016. godine...

Bik

Ljubav: Bikovi će čitavu godinu muku mučiti s poljem ljubavi. Mars u polju partnerstva donosi posebne poteškoće, veliku strast, ljubomoru, odlaske i ponovne susrete. Puno buke ni oko čega. Nepoverenje među partnerima, preispitivanje veza, pasivno-agresivna podbadanja... I sve tako do kraja jula, kada se može očekivati ulazak u mirnije vode. Znači, ako je veza dobra treba da se ozakoni, ako ne valja treba da se ta priča završi. Slobodni Bikovi će stalno da susreću ljude iz prošlosti, ovo nije njihova godina za upoznavanje sudbinskog partnera.

Posao: Bikovi su sebi zacrtali ostvarenje mnogih planova i želja u ovoj godini. Njihova ozbiljnija realizacija počinje krajem februara i nastavlja se tokom godine. Sve promene su od proleća dobrodošle, mnogi Bikovi bi mogli mijenjati posao. Jako su bitni kontakti sa inostranstvom, u tom pravcu Bikovi treba da gledaju.

Zdravlje: Čuvajte grlo, pazite na prehlade. Loše se hranite, moglo bi vam se odraziti na kožu. I kičma trpi puno toga. Ne dozvolite da stres toliko utiče na vas, sve će doći na svoje mesto.

Blizanci

Ljubav: Slobodni Blizanci će do polovine godine uglavnom sretati fizički i intelektualno privlačne osobe za koje će se kasnije ispostaviti da poseduju veći broj osobina koje jednostavno neće odgovarati veselom blizanačkom karakteru. Od sredine avgusta moguća je realizacija veze sa osobom koju upoznajete na kraćem putu ili preko zajedničkog prijatelja. Mnoge prijateljske veze bi mogle prerasti u emotivne, ali prvo treba dobro razmisliti koliko je to mudar potez. Blizanci u dužim vezama će u prva tri meseca osećati prezasićenost u vezi, težiće slobodi i traženju nečeg novog, ali ako je veza stvarno kvalitetna, starim emocijama se vraćate već sredinom jeseni.

Posao: Iako će sva dešavanja tokom godine biti u stilu "korak napred, dva nazad", moraćete priznati na kraju 2015. da je poslovna situacija bila puno bolja nego u 2013. ili 2014. godini. Jasno je da vam je dosadio konstantan pritisak i neizvesnost, ali zasad treba da se držite onoga što znate, nemojte srljati u nove, neproverene poslovne priče. Jedino je od početka marta do početka jula moguć dobitak kroz neki partnerski posao, ali i tu se preporučuje dodatni oprez.

Zdravlje: U ovoj godini na udaru su svi organi vezani za izlučivanje supstanci iz organizma.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.