Lea Imširagić: natalna karta je naša energetska matrica

Kada počnemo da svemu nalazimo pravo mesto i svrhu, mi tada koristimo sve veći procenat svojih potencijala na pravi način.

Lea Imširagić najpre udahne duboko, kroz nos, zažmuri i blago klimne glavom, nakon što joj ja brzo, mašući rukama gore-dole, u jednom dahu prepričam šta se tog dana, meseca ili sata dogodilo. Lagano upije svaku reč, zamisli svaku sliku, oseti svaku emociju i u sebi smiri moj kovitlac emocija, reči i ljudi...

I dok je njoj savršeno jasno šta je retrogradna Venera u svom hodu donela u naše živote, ili zašto su kvadrati, trigoni i drugi aspekti pokrenuli neke događaje, kako da podignem vibraciju da negativni aspekt pretvorim u lekciju koja će mi poslužiti, ili da osobu koja je potpuno drugačija od mene ipak sagledam kao deo sebe u ovom jedinstvenom polju i od nje učim o sebi, a ne okrivljujem je za okolnosti, meni preostaje da sačekam njen sud koji je uvek dubok, širok i u prvom mahu neshvatljiv. Dok se ne zamislim. Dok ne razmislim. I dok već sa prvom sledećom situacijom ne uvidim šta je želela da kaže.

Numerološka analiza: kako da uz pomoć svog imena i prezimena pronađete svoj sudbinski broj...

Ali, da se vratimo na njen „sud" koji donosi iz svog čistog mira. Dok slovenska reč sudbina potiče od korena sud i suditi, sanskritska reč daivam se odnosi na ono što dolazi od božanskog. U poslednje vreme, dok prebiramo po tome šta je bilo, šta je moglo da bude i šta će biti, pitanja koja nas kao čovečanstvo nagone na istraživanje sveta oko nas, plešu svoj zavodnički ples i oko nas dve, pogotovo mene koja je ispitujem: Da li je se suđeno? Šta je sudbina?

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.