Kreativnost pretočena u vrednost i lepotu kod zemljanih znakova

Bik, Devica i Jarac svoju kreativnu energiju najradije izražavaju stvaranjem neceg opipljivog, materijalnog. Osećanja i ideje utkani u oblik koji ima lepotu i smisao daju dubok osećaj zadovoljstva i sigurnosti.

Kreativnost nije rezervisana samo za umetnike. Svakoga jutra dok biramo boju odece koju ćemo obući, možemo biti kreativni.

Svako od nas je kreativan, samo je način izražavanja različit. Astrologija nam pomaže da shvatimo motivaciju kreativnog izražavanja u zavisnosti od astrološkog znaka.

Iako su emotivna i psihička energija pokretači svih kreativnih procesa, svaki astrološki znak ima specifičan pristup, razlog i način izražavanja.

Bik, Devica i Jarac svoju kreativnu energiju najradije izražavaju stvaranjem neceg opipljivog, materijalnog. Osećanja i ideje utkani u oblik koji ima lepotu i smisao daju dubok osećaj zadovoljstva i sigurnosti.

Za njih i za osobu kojoj su namenjeni će imati posebnu, ličnu vrednost. Pripadnici zemljanih znakova u kreativnom izražavanju pažnju usmeravaju na kvalitet i preciznost izrade. Cene klasične vrednosti i lepotu, nisu skloni apstrakciji i eksperimentisanju. Veseli ih kad njihovo stvaralaštvo može praktično da se iskoristi.

Vrlo su maštoviti u svakodnevnim, praktičnim stvarima, pa i od jutarnje kafe znaju da stvore mali kreativni ritual. Imaju spretne ruke pa izrađuju predmete od svih vrsta materijala, drveta, kamena, tkanina.

Bik ima izraženije sklonosti prema umetnosti, pa rado pravi nakit, a voli da se oproba i u slikarstvu i u uređenju enterijera. Poznat je po lepom glasu, pa će pevanje biti važan deo njegovog kreativnog izraza.

Devica ima spretne ruke i dobro oko za detalje. Može savršeno da izvede repliku slike nekog poznatog slikara, komad nakita ili da sašije odecu koju je videla na modnoj pisti. Nadarena je i za pisanje.

Jarac je sklon izradi većih konstrukcija: nameštaja i korisnih predmeta za kuću. Svi zemljani znakovi svoju potrebu za kreativnim izražavanjem mogu zadovoljiti i gajenjem cveća ili kuvanjem.

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.