Kreativnost kao izraz unutrašnjih raspoloženja kod vodenih znakova

Za vodene znakove kaže se da su najveći kreativci među znakovima...

Načini na koje možemo izraziti kreativnost su različiti i jedinstveni, baš kao što je to i svaka ličnost.

Kreativnost nije rezervisana samo za umetnike. Svakoga jutra dok biramo boju odeće koju ćemo obući, možemo biti kreativni.

Astrologija nam pomaže da shvatimo motivaciju kreativnog izražavanja u zavisnosti od astrološkog znaka.

Iako su emotivna i psihička energija pokretači svih kreativnih procesa, svaki astrološki znak ima specifičan pristup, razlog i način izražavanja.

Pripadnici vodenih znakova imaju posebno naglašenu emotivnu energiju. Pokreću ih osećanja, a njihov unutrašnji svet je aktivan i vrlo bogat. Smatraju se najvećim kreativcima među astrološkim znakovima i često im je karijera vezana za umetnost.

U kreativnom izražavanju vodeni znakovi prvo izražavaju unutrašnja raspoloženja koja im se stalno menjaju. Frustrirajuća osećanja, poput tuge ili razočarenja, mogu biti snažniji motivi od sreće. Lepota onoga što stvaraju nije presudan činilac, izražajnost osećanja je najvažnija. Način kreativnog izražavanja pripadnika vodenih znakova je bogat i raznolik kao i stalne promene njihovih unutrašnjih stanja.

Podjednako se lako snalaze u muzici, plesu, likovnosti, glumi, ali i u uzgajanju cveća ili kuvanju. Duboko razumeju muziku čije fluidne energije najbolje odražavaju čežnju njihovog srca i senzibilnost. Bujna mašta daje im odličnu sposobnost vizualizacije pa je sklonost ka likovnosti kod njih vrlo izražena.

Odlično crtaju i slikaju, posebno Rak. Ribe su uspešne u fotografiji jer nepogrešivom intuicijom pronalaze pravi motiv u pravom trenutku.

Strastvena Škorpija muzikom, rečima ili slikanjem najbolje iz sebe izbacuje snažne emotivne naboje koje skriva u dubinama svog unutrašnjeg sveta, a često je sklona i provokaciji. Kreativno izražavanje je siguran način da drugima i sebi postavi neugodna pitanja i istraži tabu teme.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.