Kreativnost kao izraz ličnosti kod vatrenih znakova

Ovan, Lav i Strelac u svakoj životnoj situaciji imaju potrebu da izraze svoju ličnost...

Proces kreativnosti je tajnovit kao i ljudska osećanja. Načini na koje možemo izraziti kreativnost su različiti i jedinstveni, baš kao što je to i svaka ličnost. Kreativnost nije rezervisana samo za umetnike. Svakoga jutra dok biramo boju odeće koju ćemo obući, možemo biti kreativni.

Svako od nas je kreativan, samo je način izražavanja različit. Astrologija nam pomaže da shvatimo motivaciju kreativnog izražavanja u zavisnosti od astrološkog znaka.

Iako su emotivna i psihička energija pokretači svih kreativnih procesa, svaki astrološki znak ima specifican pristup, razlog i način izražavanja.

Ovan, Lav i Strelac u svakoj životnoj situaciji imaju potrebu da izraze svoju ličnost. Motiv njihovog kreativnog stvaranja je izražavanje svojih vrlina, posebnosti, jedinstvenosti, ličnih vizija. To je razlog zašto pripadnici vatrenih znakova vole da budu u centru pažnje. Uživaju da zabavljaju publiku, pa rado glume, pevaju, plešu, izvode performanse ili jednostavno pričaju viceve. Imaju izražen zabavljački dar, u čemu prednjači Lav.

Vole pokret, pa im je telo odličan medijum u kreativnom izražavanju. Pripadnike vatrenih znakova raduju sve vrste plesa i sporta, a u tome ipak najviše uživa Strelac. Kad osete da su dobro prihvaćeni, opuštaju se i sa lakoćom kreću u improvizaciju.
Vatreni znakovi imaju bujne vizije, živu maštu i mogu odlicno da vizualizuju svoje ideje. Rado se izražavaju jarkim bojama. Njihova ljubav prema bojama često ih vodi u svet mode, slikarstva i grafičkog dizajna.

Često se bave dizajnom i svom domu vole da daju lični kreativni pečat. Vole apstrakciju i skloni su avangardnim idejama. U kreativnom izražavanju mogu biti inovativni, posebno Ovan.

Svi vatreni znakovi su vrlo strastveni i temperamentni, pa sve što stvaraju ima pečat živopisne, bujne, dramatične, glasne i nezaboravne energije.

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.