Kratki ljubavni horoskop od 16. do 30. aprila 2020. godine: Bika očekuju ljubavna osvajanja, a Vodoliji erotska energija

Ljubavni horoskop - divna nedelja za stvaranje romantične energije!

Ljubavni horoskop od 16. do 30. aprila 2020. godine!

OVAN

U romantičnim temama bićete skloni gledanju ispod površine. Uspećete da dokučite nešto što dosad nije bilo vidljivo. Oslanjujući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti jednoj osobi koja vam se sviđa. Ipak, ne budite nametljivi.

BIK

Vaši emotivni odnosi nastavljaju da se razvijaju dobro, a vi u njima delujete sigurno i zrelo. Nije loše. Oni koji su još sami nastaviće sa svojim ljubavnim osvajanjima. Drugi će ih prihvatati čak i iznad očekivanja.

Horoskop - pred nama su 3 dana pojačane intuicije: očekuju nas lepe kosmičke vibracijeHoroskop - pred nama su 3 dana pojačane intuicije: očekuju nas lepe kosmičke vibracijeHoroskop - tokom vikenda Merkur će biti podržan lepim aspektima Venere u Blizancima i Marsa u Vodolije

BLIZANCI

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustiće pritisak da morate biti srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

RAK

Vaš ljubavni život ovih dana imaće novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bićete izuzetno maštoviti. Uspećete da oplemenite svoj odnos na najbolji mogući način.

LAV

Izgledan je vrlo lep provod u društvu osobe koju volite. Mnogim samcima će se činiti kao da im je ljubav sve bliže i bliže. Na neki način i biće u pravu.

DEVICA

Najbolje ćete se osećati kod kuće. Oni u vezama povući će se sa voljenom osobom u svoja četiri zida. Oni koji još traže srodnu dušu neće se osećati loše zbog samoće.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.