Kratak ljubavni horoskop od 16. do 31. maja 2019. godine: Lav će uživati u romantičnoj harmoniji, a Vaga pravi važan korak u ljubavi

Ljubavni horoskop - saznajte kakva romantina sreća očekuje vaš znak Zodijaka do 31. maja 2019. godine!

Ljubavni horoskop od 16. do 31. maja 2019: Druga polovina maja se opasno približava, zato saznajte koga će pogoditi Amorova strela u tom periodu, kome će biti samo do neobavezne zabave, a ko će biti željan slobode.

OVAN

Opet sebi čvrsto obećavate da ćete sve dovesti u red, vaša sentimentalnost jenjava i trudite se da budete objektivni. Ipak, bićete i osetljivi, a druga strana sklona eksperimentisanju u ljubavi. Rezultat će biti obostrano prilagođavanje uz mali napor.

BIK

Imaćete lepe prilike za nova poznanstva, a posebno preko prijatelja. Ipak, svaku svoju reč treba da vagate jer može nastati nesporazum. Važno je samo da prvo razmislite, a tek onda progovorite. Tako će sve biti kako treba.

Horoskop slatke ljubavi: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja maja 2019. godineHoroskop slatke ljubavi: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja maja 2019. godineMesečni horoskop - ova 3 znaka očekuje period ostvarenja ljubavnih snova!

BLIZANCI

Emotivnost, nežnost, osećaj za prepoznavanje onih skrivenih suptilnih nivoa u ljubavnim odnosima – sve to možete doživeti ovih dana. Ako pak ipak osetite nervozu i napetost, to možete ukloniti čistom esencijom ljubavi bez reči – pomoću nežnosti.

RAK

Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni svakoj osobi suprotnog pola. Na vama je samo da se razmašete. Ljudi oko vas biće vam naklonjeni, pa će se na dnevnom redu naći moguća nova poznanstva.

LAV

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim se bistri. Sve je više optimizma i vere u lepši ljubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu onako kako treba.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.