Kratak ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2020. godine: srećan period za zaljubljene Device, a rizičan za Lavove

Saznajte šta očekuje va znak u ljubavi do 31. januara 2020. godine...

Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2020. godine!

OVAN

Prijatelji će vam pomoći da izađete iz tone komfora. Prihvatite njihov poziv za izlazak, jer je povoljan period za nova romantična poznanstva. U trenutku kada se najmanje nadate, srešćete nekoga sa pogledom od kojeg srce zastaje.

BIK

Prestajete da obraćate pažnju na mišljanje okruženja i znate tačno kako da rešite problem u svojoj vezi. Ovaj novi stav još više će vas zbližiti sa partnerom. Napokon uzimate romantičnu sudboinu u svoje ruke.

Horoskop do 3. februara 2020. godine: evo koja tri znaka očekuje velika sreća dok je Merkur u VodolijiHoroskop do 3. februara 2020. godine: evo koja tri znaka očekuje velika sreća dok je Merkur u VodolijiHoroskop - evo kojim znakovima Merkur u Vodoliji donosi bajku, a kome životnu oluju!

BLIZANCI

Iako ste već jedan period zarobljeni u svom svetu ljubavne mašte i snova, sada je pravo vreme da iz njega iskoračite. Počinjete stvari da posmatrate realnije i osetićete blago olakšanje zbog toga. Napravite prvi poteze ka osvajanju željenog srca.

RAK

Društveni ste i vrlo komunikativni, a to privlači osobe suprotnog pola. Ipak, budite oprezni, jer tranziti planeta sada su rizični i lako dolazi do nesporazuma. Mogući su sukobi sa partnerom.

LAV

Imaćete sitne razmirice sa partnerom, ali uz dovoljno ljubavi i strpljenja, uspećete da pronađete kompromis. Ne glumite u ljubavi, skinite masku i budite prirodni, svoji. To je jedini put koji vodi do romantičnogh uspeha.

Devica

Želite što više vremena da provedete sa voljenom osobom. Imate sjajne ieje kako da unapredite vaš odnos i podstaknete dodatno buđenje strasti. Ovo je srećan period za sve zaljubljene Device.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.