Kratak ljubavni horoskop od 16. do 31. decembra 2019. godine: Škorpiju intuicija vodi ka ljubavi, a Jarac ima dobre romantične poteze

Iako smo već na kraju 2019. godine, to ne znači da sada nemate priliku da napravite krupnu promenu na ljubavnom planu i ispunjeni na emotivnom polju uđete u veličanstvenu 2020. godinu! Evo šta ljubavni horoskop predviđa vašem znaku od 16. do 31. decembra...

Ljubavni horoskop od 16. do 31. decembra 2019. godine!

OVAN

Čak i ako ste sami, mogli biste da se odlično zabavite. Imate sve adute u svojim rukama. Potrebno je samo pričati o svemu onom što vam leži na srcu. Uz malo više iskrenosti i vi ćete biti srećniji.

BIK

Potreba za deljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Odredite dokle možete da idete. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima.

BLIZANCI

Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspeti da izrazite svoja osećanja, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka. Ne razbijajte glavu zbog toga.

RAK, LAV I DEVICA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO I NOVACRAK, LAV I DEVICA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO I NOVACGodišnji horoskop za posao i novac za 2020. godinu - evo šta na polju karijere i finansija očekuje Raka, Lava i Devicu!

RAK

Ono čega trenutno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspevati da nadomestite svojom maštom. Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.

LAV

Povremeno će dolaziti do malih prolaznih zatezanja u emotivnim odnosima. Uz dovoljno ljubavi i takta naći ćete kompromis. Jednostavno budite ono što jeste – prirodni, pristupačni i s verom u svoju veštinu diplomatije.

DEVICA

Nećete ulaziti u rasprave zašto je nešto takvo kakvo jeste, jer i sami znate da će proći. Mirom ćete održavati postojeće stanje. Svima oko sebe poželećete dobru zabavu, a vi ćete se skloniti u svoj svet intimnosti, bilo sami, bilo u paru.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.