Kratak ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2020. godine: Ribe očekuje susret sa srodnom dušom, a Vodolija skriva svoje osećanja

Ljubavna astro prognoza - evo šta nas novo do 31. avgusta očekuje na romantičnom planu!

Kratak ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2020. godine!

OVAN

Čak i ako ste sami, mogli biste da se odlično zabavite. Imate sve adute u svojim rukama. Potrebno je samo da pričate o svemu onome što vam leži na srcu. Uz malo više iskrenosti i vi ćete biti srećniji.

BIK

Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspeti da izrazite svoja osećanja, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka. Ne razbijajte glavu zbog toga.

Horoskop za mlad Mesec u znaku Lava: Evo šta će u našim životima promeniti moćna lunarna energija (18. avgust 2020.)Horoskop za mlad Mesec u znaku Lava: Evo šta će u našim životima promeniti moćna lunarna energija (18. avgust 2020.)Horoskop - Šta nam donosi mlad Mesec u znaku Lava...

BLIZANCI

Izazov društvenosti i zabavljanja biće prevelik da bi se fokusirali na svoj odnos sa partnerom u miru i tišini. Trebaće vam publika. Ipak, nije isključeno da nastane pravi haos kad pokušate da izrazite ono što osećate.

RAK

Vaši kontakti oživljavaju. Na zabavama i provodima na kojima ćete se zateći biće svega i svačega, ali vi ćete se zabavljati odlično. Moguća su nova poznanstva. Ništa vas ne sprečava da budete ono što jeste.

LAV

Potreba za deljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Odredite dokle možete ići. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima.

DEVICA

Ono čega trenutno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspevati da nadomestite svojom maštom. Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.

VAGA

Osećaćete se kao da se ne možete uhvatiti ni za šta što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako da bolje izražavate emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.