Kratak ljubavni horoskop od 15. do 31. marta: Lav traži skriveno u ljubavi, a Vaga se udaljava od partnera

Ljubavne astro prognoze - evo šta nas sve na polju romantike očekuje do kraja marta!

Ljubavni horoskop od 15. do 31. marta 2020. godine!

OVAN

Bićete suzdržani od pokazivanja emocija, a to će stvoriti distancu između vas i partnera. Još uvek niste sigurni u odluku koju ste doneli po pitanju ljubavi. Prestanite da upoređujete prošlost i sadašnjost. Neki ljudi su sa razlogom izašli iz vašeg života.

BIK

Iako će vam prijati samoća, imaćete zanimljive ponude za izlazak. Moguće je da ćete na jednom takvom upoznati osobu koja sa vama deli slična interesovnja i ostaviće sjajan utisak. Ako niste sigurni šta treba uraditi, poslušajte unutrašnji glas.

OVAN, BIK I BLIZANCI - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINEOVAN, BIK I BLIZANCI - HOROSKOP ZA APRIL 2020. GODINEMesečni horoskop za april 2020. godine - evo šta očekuje rođene u znaku Ovna, Bika i Blizanaca!

BLIZANCI

Mnoge stvari vam nedostaju u privatnom životu, ali ne dozvoljavate da vas to uznemirava ili ubaci u melanholiju. Trenutno ste u oblacima i maštate o boljim danima, ali pazite da vam tokom sanjarenja ne promakne prava prilika za ljubav.

RAK

Nakon težeg emotivnog perioda možete se osloniti na prijatelje i njihove savete. Vreme je da nastavite napred i ne osvrćete se više na emotivne rane. Vremenom će zarasti i ostaće samo lepe uspomene. Poradite na samopouzdanju.

LAV

Fokusiraćete se na tajne ljubavi, a oni koji su u vezi želeće da otkriju u potpunosti partnerovu prošlost. Budite oprezni, jer svaki nepromišljen potez može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Imajte više poverenja u partnera.

DEVICA

Sada ostavljate sentimentalnost po strani i sve posmatrate iz realnog ugla. Spremni ste za iskren razgovor, tolerantni ste i smireni, a to će drastično poboljšati odnos sa partnerom. Svaki problem prespavajte, pa ujutru dobro razmislite.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.