Kratak ljubavni horoskop od 15. do 31. jula 2019. godine: Raku je obećana nova ljubav, a Devicu očekuje hladna distanca

Ponekad je ostvarenje ljubavnih snova bliže nego što mislimo! Evo šta očekuje vaš znak u ljubavi do 31. jula...

Ljubavni horoskop od 15. do 31. jula 2019. godine!

OVAN

Mnogi će imati potrebu izađu iz kuće i zone komfora. Moguće je da ćete upoznati zanimljive osobe i sa njima ćete podeliti ono što vam leži na srcu. Moraćete malo da se pomučite kako biste osvojili nečije srce. Ako vam je to prezahtevno, pričekajte.

BIK

Kada bi zbrojili sve svoje ljubavne snove, shvatili biste da u poslednje vreme samo sanjate. Spustite se na zemlju. Ako ste odlučili da budete ljubazni, neka to bude iskreno. Svako pretvaranje odvešće vas korak nazad u odnosima.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: Ovan sija od ljubavi, a Raka očekuje stresan periodVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE: Ovan sija od ljubavi, a Raka očekuje stresan periodMesečni horoskop za avgust - astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje!

BLIZANCI

Faza uživanja u ljubavi i životu nastaviće se. Imaćete gotovo sve što možete poželeti. Nivo vašeg samopouzdanja biće veliki, a prilike za druženja otvorene. Mnogi samci će upoznavati nove osobe.

RAK

Nastavljate da delite sreću, radost i zadovoljstvo svima oko sebe. Ako ste još sami, idite među ljude, pa makar samo do prodavnice. Veza koju počinjete, obećava. Budite iskreni i otvoreni kako samo vi znate.

LAV

Bićete raspoloženi da potrošite nešto više kako bi se bolje proveli i impresionirali okolinu. Druga strana imaće povećane zahteve kada je u pitanju nežnosti, ali vi nećete biti previše raspoloženi da im udovoljavate.

DEVICA

Moguće je da se partner distancirao jer vi lelujate po oblacima. Pokušajte biti zreliji i konkretniji. Previše priče o istreivanju istine nigde ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.