Kratak ljubavni horoskop od 1. do 30. juna 2019. godine: Bik će biti očaran i zaljubljen, a Lav skriva osećanja

Kratak mesečni ljubavni horoskop - puno slatkih iznanađenja i minimalna razočaranja! Saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka...

Ljubavni horoskop od 1. do 30. juna 2019. godine!

OVAN

Nemojte srljati u nečiji zagrljaj samo zato što niste našli nikog boljeg. Zdravije je biti i sam, nego s nekim protiv volje. Šta god se bude događalo oko vas, vi ćete kao odgovor ipak deliti osmeh. Sve će kasnije doći na svoje mesto.

BIK

Mnogi će ovih dana biti opčinjeni, zaljubljeni i ono što je neptipično za njih, zanemariće realnost. Ali biće im lepo. Udvaraćete se osobi sa kojom radite, a sve bi to moglo biti na granici dobrog izbora. Bolje da se povučete.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje najbolje leto: očekuje ih velika sreća na svim poljimaHoroskop - ova 3 znaka očekuje najbolje leto: očekuje ih velika sreća na svim poljimaLeto je period u kojem najviše maštamo, zabavljamo se i srećemo nove ljubavi, a za ova 3 znaka definitivno će leto 2019. godine…

BLIZANCI

Shvatićete da nemate gde i da treba prihvatiti stanje kakvo jeste. Biće to zrela odluka sa kojom se treba nositi. Oni koji još traže srodnu dušu, neka izađu bez obzira na sve. Bolje je da upoznajete nove ljude i razmenite ideje.

RAK

Moguće je druženje sa pomalo mističnim ljudima ili na neobičnom mestu. Biće vam zanimljivo. Naći ćete način da zadržite nečije poverenje, ali će vas to u isto vreme i obavezati. Računajte na to.

LAV

Povlačićete se u sebe i skrivati svoja osećanja, premda vam to neće doneti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoja ljubavna očekivanja. Uspeh će biti i samo izbegavanje svađe.

DEVICA

Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudićete se da budete pristojni i ljubaznim ponašanjem nadilazite prazninu u ljubavnom odnosu. Kada je već tako, najbolje je ne ulaziti u bespotrebne rasprave.

VAGA

Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će biti meta nečijih udvaranja, a to će im prijati i biće im zabavno. Moguće je da vam se iznenada javi neko sa posla i pozove vas u svojstvu privatnog lica.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.