Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2020. godine: Raka očekuje tajanstvena romansa, a Lavovi brišu ljubavne brige

Ljubavna astro prognoza - sjaj ljubavi ispunjava našu dušu!

Ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2020. godine, piše Lovesensa.

OVAN

Strah od usamljenosti nije razlog da uđete u vezu koja vam ne odgovara. Bolje je da budete sami i čekate pravu osobu na za vas, nego da testirate ljubav na silu.

Oni koji su u vezi sve će raditi kroz osmeh ispunjeni entuzijazmom i optimizmom. Sve u romantičnom odnosu dolazi na svoje mesto.

Ovakva magija kosmosa događa se na svake 4 godine: evo šta treba uraditi da bi želje počele da se ostvaruju od 29. februaraOvakva magija kosmosa događa se na svake 4 godine: evo šta treba uraditi da bi želje počele da se ostvaruju od 29. februaraJedinstven datum za ostvarenje snova - evo šta treba da uradite 29. februara 2020. godine!

BIK

Partner vas zbunjuje i ne znate kako da reagujete na njegov epromene rapoloženja. Ovo je samo prolazan period, ako pokušate da ga razumete sve će biti u redu.

Biće vam zanimljiva osoba na poslu s akojom ćete rado flertovati. Ali budite oprezni dok je bolje ne upoznate.

BLIZANCI

Od vas se u narednih 15 dana očekuju ozbiljne romantične odluke. Neće se dogoditi neke drastične promene, ali određene situacije ćete morati da prihvatite.

Ovo je povoljan period za sve Blizance koji traže srodnu dušu. Izlazite, zabavljajte se i očekujte romantični susret.

RAK

Očekuje vas druženje sa tajanstvenom osobom i biće vam vrlo zanimljivo što ste upoznali nekog novog i autentičnog. Ovaj iznenadni susret može lako da se pretvori u sjajnu romansu.

U vezi nedostaje poverenje i ljubomora je glavni uzrok rasprave.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.