Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2019. godine: Škorpiji nedostaje strpljenje, a Ribe očekuju nove ljubavne prilike

Ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2019. godine!

OVAN

Ono što će nedostajati u vašem privatnom životu vi ćete uspešno nadomestiti svojom maštom. Ipak, ne preterujte u sanjarenju jer bi vam poneka dobra prilika mogla izmaknuti. Dani će biti promenljivi, a vi treba da budete aktivni.

BIK

Postaje sve jasnije da više pažnje treba da posvetite voljenoj osobi. Nekako vam se ne da plesati kako ona svira. Niste još u najboljoj formi, ali ste spremni prilagođavati se onoliko koliko treba. Pitanje je do kada.

Horoskop - šta nam donosi konjunkcija Saturn-Pluton: očekuje nas period velikog napretka i razvoja (12. januar 2019.)Horoskop - šta nam donosi konjunkcija Saturn-Pluton: očekuje nas period velikog napretka i razvoja (12. januar 2019.)Horoskop - razviće se seme napretka i velikog uspeha! Evo kakvu radost donosi konjunkcija Saturn-Pluton 12. januara 2019.…

BLIZANCI

U ličnim pitanjima oslanja ćete se na svoje prijatelje. Oni će vas uputiti kako ići dalje. Kada krenete u akciju vaše samopouzdanje biće nakratko poljuljano, ali brzo ćete uvideti da vas druga strana zaista voli.

RAK

Kako dani budu prolazili vi ćete primetiti određeno poboljšanje u ličnim odnosima. Ne treba činiti ništa posebno, osim otvoriti se. Zvuči jednostavno, ali nije uvek lako izvedivo. Ključ je u iskrenosti.

LAV

Ovo su dani puni obećanja. Rado ćete čavrljati sa voljenom osobom. Razumećete se. Potrudite se to potvrditi nekim malim darom. To može biti i sitnica, ali srcu će biti draga i biće zapamćena

DEVICA

Očigledan je dobar provod na atraktivnom društvenom mestu. Ako ste sami, pred vama je novo poznanstvo. Između priča i obećanja, vi ćete se truditi da ovo drugo održite. Biće to pokušaj pun dobrih namera.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.