Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2019. godine: Jarčeve očekuje tajanstvena ljubav, a Lavu je srodna duša sve bliža

Ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2019. godine!

OVAN

Osim što će druga strana pokušavati da vas podrži u svemu, verovatno će joj se pridružiti i vaši prijatelji. Mnogi će u svojim mislima biti daleko od ljubavne stvarnosti.

Odnosi su vam solidni, ali vi plovite u svom svetu mašte.

BIK

Ne preterujte sa pričom, jer glas srca traži tišinu da bi se prepoznao. Jednostavno volite i ne pitajte. Pokazaćete se prilično otkačeni.

Smislićete malu ludost koja će zbuniti sve oko vas pa tako i partnera.

Horoskop - očekuju nas jedan od najlepših perioda: evo kakve divne trenutke donosi Jupiter u znaku Jarca (do 19. decembra 2019.)Horoskop - očekuju nas jedan od najlepših perioda: evo kakve divne trenutke donosi Jupiter u znaku Jarca (do 19. decembra 2019.)Horoskop - evo kako da iskoristite čarobnu energiju koju donosi Jupiter u Jarcu!

BLIZANCI

Većina će se povući u svoj svet mašte i tu će vrteti svoj film. Biće to utočište od stvarnosti. Nećete baš biti vešti u izražavanju svojih ljubavnih želja. Partner će iz vas izvlačiti kleštima, ali bićete emotivni.

RAK

Male porodične teme nakratko će vam zaokupiti pažnju, ali ne toliko da biste zaboravili na voljenu osobu. Nastavićete izlaziti i razvijati svoju vezu na mudar način. Neki su je tek započeli pa neka idu polako.

LAV

Verovatan je vrlo prijatan provod u društvu osobe koju volite. Oni koji su još sami neka svakako izlaze van.

Mnogim samcima će se činiti kao da im je ljubav sve bliže i bliže. Na neki način biće u pravu, jer će i oni i drugi oko njih biti otvorenih srca.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.