Kratak ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019. godine: Lava očekuje ljubavno osveženje, a Ribe vodi romantična intuicija

Ljubavni horoskop - saznajte kakava romantična sudbina očekuje vaš znak do 15. avgusta!

Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019. godine!

OVAN

Bićete osetljivi i imaćete veliku potrebu da vas neko prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, ali ako ste sami, muči će vas čežnja. Uz više otvorenosti i saradnje, vaši privatni odnosi mogli bi napredovati, a vi ćete postati srećniji. Razmislite.

BIK

Dosta vam je priče, želite preći na dela. Ali to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušaćete doći uz pomoć kulinarskih umeća. Moguć je izlazak na romantičnu večeru.

Ljubavni horoskop - istina će se pojaviti i mnogima će promeniti romantičan život: evo šta donosi mračna opozicija Venere i PlutonaLjubavni horoskop - istina će se pojaviti i mnogima će promeniti romantičan život: evo šta donosi mračna opozicija Venere i PlutonaLjubavni horoskop za opoziciju Venere i Plutona! Velike promene će se dogoditi na horizontima beskrajne ljubavi...

BLIZANCI

Pokazaće se da vaša najdraža osoba ima inovativne ideje. Prihvatićete ih i tako osvežiti svoju vezu. Bićete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte uspećete da izvučete odgovor na svako pitanje partnera.

RAK

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego suprotno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustiće pritisak da morate biti srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

LAV

Neobavezni kontakti mogli bi vam doneti pravo osveženje na polje ljubavi. Oni koji su sami neka što češće izlaze, pa makar na kafu. Takođe, mogli bi da se zabavljaju kao da nemaju nikakvih problema. Uspeće da pobegnu od svega i vrate osmeh na lice.

DEVICA

Sklad u emotivnom životu stabilizovaće vašu vezu sa voljenom osobom. Samci neka svakako izlaze i upoznaju nove ljude. Biće im lepo. Pokušaće da se zbliže sa osobom koju vole. U tome će im pomoći njihov unutrašnji glas, kao i seks.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.