Kratak ljubavni horoskop: Lavu se ostvaruju romantične želje, a Blizance očekuju ljubavne brige

Ljubavni horoskop - saznajte da li vas srećna zvezda vodi ka pravoj ljubavi!

OVAN – LJUBAVNI HOROSKOP

Bezbrižnošći i otvorenošću za svaku opciju vi ćete nadilaziti manja neslaganja u ličnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

BIK – LJUBAVNI HOROSKOP

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da liči na sve ostale, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mestu. Obe opcije su jednako moguće.

Mesečni kineski horoskop do 2. juna 2019. godine: saznajte šta očekuje vaš znak u periodu Metalnog KonjaMesečni kineski horoskop do 2. juna 2019. godine: saznajte šta očekuje vaš znak u periodu Metalnog KonjaMesečni kineski horoskop za jun 2019. godine - snaga i volja za poslovni uspeh, erotkska energija za istraživanje ljubavnog…

BLIZANCI – LJUBAVNI HOROSKOP

Verovatno ćete sa dragim prijateljem podeliti brige svog ljubavnog života i tako sebi olakšati stvari. Neke tajne tako bi mogle isplivati na površinu, pa vam razjasniti ono što vas je do nedavno mučilo. Prihvatite stvarnost.

RAK – LJUBAVNI HOROSKOP

Vaš partner osećaće se dobro, ali vama će celo vreme nešto nedostajati. Razmislite šta je to. Ipak, tokom ovih dana postajaćete sve više svesni da nestaju blokade koje su vas mučile u ličnim odnosima.

LAV – LJUBAVNI HOROSKOP

Sve ćete se bolje razumeti sa partnerom, a pogotovo u novim načinima zabave. Mnogi od vas će shvatiti da su pravi srećnici i da im se u ljubavi sada ostvaruju mnoge želje. Čuvajte to, jer ljubav treba negovati.

DEVICA – LJUBAVNI HOROSKOP

Oni koji su uspeli uspostaviti otvoreniji kontakt sa osobom sa posla, ovih dana bi je mogli pozvati da izađu. Oni drugi koji su se izolovali, maštom će nadomestiti ono čega nema u njihovim ličnim odnosima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.