Kratak ljubavni horoskop do 31. oktobra 2018. godine: Ovan privlači tajnu ljubav, a Bik rešava romantične probleme

Ljubavni horoskop ortkriva ko će prijateljstvo pretvoriti u iskrenu ljubav, koga čekaju prepreke na putu ka romantičnoj sreći i ko će ponovo početi iskreno da voli!

Ovan

Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostave nešto slično. Pazite dokle idete. Iako ste poverovali da ste na pragu konačnog rešenja problema koji ugrožava vaš odnos sa partnerom, vreme će pokazati da na tom odnosu treba još da poradite.

Bik

Vaš ljubavni život razvijaće se dobro uz uslov da ne prebacujete partneru neke stvari iz prošlosti i ne unosite tenziju u vaš odnos. Bez obzira na sve male prepreke, i dalje ćete biti puni vere i optimizma, pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatiti.

Veliki mesečni horoskop za novembar 2018. godineVeliki mesečni horoskop za novembar 2018. godineVodoliju očekuje bolja finansijska situacija, a Devicu harmonični ljubavni i porodični odnosi! Šta vaš znak očekuje do kraja…

Blizanci

Vi ćete sve više biti skloni popuštanju, kako prema nečijim udvaranjima, tako i u svemu ostalom. Partner bi mogao da vam prigovori zbog flerta. Odredite pravac i cilj u kojem želite da se razvija vaša veza.

Rak

Većinu slobodnog vremena radije provodite sa prijateljem nego sa partnerom. Zbog toga bi partner mogao početi da vam prigovara. Pokušajte da pronađite neki kompromis. Razmislite, šta vam to ne odgovara kod partnera pa izbegavate njegovo društvo? Ne gurajte probleme pod tepih.

Lav

Ako očekujte da vam se simpatija uskoro javi, verovatno ćete to i dočekati. Jedan poziv iskreno će vas razveseliti i napokon ćete se osloboditi napornog iščekivanja. Osim dobre zabave, moguće je i da se ozbiljnije zagledate u još jednu osobu. Ako ste u vezi, postaćete vrlo bliski sa partnerom.

Devica

Imaćete snažan osećaj sigurnosti i poverenja u voljenu osobu. Činiće vam se da ovaj put magija može potrajati.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.