Kratak ljubavni horoskop do 31. marta: Ovna očekuju divni dani ljubavi, a Rak će biti usamljen

Ljubavni horoskop - nekad nas naše srce zbunjuje, ali iskrene emocije nas ipak vode ka putu srećne ljubavi...

OVAN

Pred vama su prijatni i ispunjavajući ljubavni dani. Mnoge vaše ljubavne želje biće na pragu ostvarenja. Odlično je vreme za sve one koji su zaljubljeni, mladi i željni društva. I oni koji su u vezi istinski će uživati.

Horoskop - Uran u Biku donosi životne promene: Vagu očekuje bogatstvo, a Škorpiju oscilacije u ljubaviHoroskop - Uran u Biku donosi životne promene: Vagu očekuje bogatstvo, a Škorpiju oscilacije u ljubaviHoroskop otkriva tajne Urana u znaku Bika - evo šta nas očekuje na ličnom planu do 2026. godine...

BIK

Oni koji su u dužim vezama uspešno će obnoviti seksualni žviot. Oni koji su još sami, neka izlaze, jer ih očekuju lepa iznenađenja. Okolnosti, ljudi i događaji okretaće se na vašu stranu. Ako ste još sami, izađite sa prijateljima, iznenadićete se.

BLIZANCI

Zbog voljene osobe osećate se zbunjeno. Čas će biti otvorena i na rubu agresivnosti, a čas osetljiva i povučena. Neki će pokušati da osveže svoj i partnerov erotski život. Biće uspeha, ali iznutra će ostati mala praznina.

RAK

Sentimentalnost i potreba za nežnostima uzrokovaće kod vas velike čežnje ako ste sami, ili želju da ugađate partneru. Kako dani budu prolazili, imaćete sve veću potrebu povući se od drugih i zavući u svoja četiri zida.

LAV

Uprkos malim nezadovoljstvima, vi prepoznajete da je sve više ljubavi i radosti u vašem životu. Rado biste se zabavili, ali okolnosti će smirivati takve potrebe. Vaša veza je korektna uz nešto manje izazova.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.