Kratak ljubavni horoskop do 31. januara 2019. godine: Bik otkriva tajne iz prošlosti, a Lava očekuje slatko ljubavno zadovoljstvo

Kada srce čezne za ljubavnimom čarolijom, ono ne poznaje granice! Saznajte šta vašem znaku predviđa ljubavni horoskop do 31. januara 2019. godine...

OVAN

U ovom periodu više ćete razmišljati o svojim emotivnim potrebama i upoređivati to sa onim što trenutno dobijate. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa ustručavanjem. Ne postojirazlog za to, otvorite srce.

BIK

Opet ćete se fokusirati na skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne glasine. Niste sigurni kako da se postavite u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između stidljivosti i otvorenosti prema drugima.

Devicu očekuje divna ljubavna priča, a Bika dobre promene: godišnji horoskop za podznake u 2019. godiniDevicu očekuje divna ljubavna priča, a Bika dobre promene: godišnji horoskop za podznake u 2019. godiniGodišnji horoskop za podznake: da li će se vama otvoriti vrata sreće u 2019. godini!

BLIZANCI

Balansiraćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Najbolje odluke donećete ako slušate unutrašnji glas. Jedan izlazak biće dobar, a tu će biti i mali izazovi povezani sa stilom zabave i načinom ishrane.

RAK

Zanemarićete sentimentalnost i uhvatiti se u koštac sa realnošću. To će biti zdravo, a poboljšaće vaše odnose. Ono što vas trenutno muči sročićete u sebi u pametan govor, ali ipak ga prvo prespavajte.

LAV

Iz dana u dan prepoznajete da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim darom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi Lavovi osetiti sreću i zadovoljstvo.

DEVICA

Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćete zrelijim pristupom da dovedete stvari u red. Međutim, možda ćete se osećati kao da ste izbačeni iz ljubavne igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Uskoro vas očekuje i bolji period.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.